Vilniaus laukia angliški autobusų maršrutų užrašai

Autorius: LTnacionalistas Šaltinis: http://revoliucija.org/2015/09... 2015-09-07 07:29:33, skaitė 2570, komentavo 1

Vilniaus laukia angliški autobusų maršrutų užrašai

LDiena.lt: Puiki Vilniaus mero LIBERALO iniciatyva - kuo daugiau labiausiai civilizuotos ir demokratiškiausios anglosaksų kultūros bus Lietuvoje, tuo labiau lietuviai jausis kaip civilizuotoje šalyje ir niekam net nebekils minčių emigruoti į Londongradą.

Siūlau kuo greičiau ir patį Vilnių pervadinti labiau civilizuotu ir demokratišku pavadinimu, pavyzdžiui, BEETTOWN'u, nuo tokio mums artimo žodžio "runkelis" - tai yra, "BEET", o vilniečius nuo šiol vadinti beetmens.
---

Nors visai neseniai Remigijus Šimašius išsityčiojo iš paprastų Vilniaus gyventojų, gindamas 100 eurų kompensacijas už vaikų leidimą į privačius darželius gaunančių turtuolių privilegijas, kaip nenuostabu, tenka sulaukti vis naujų šio „respektabilaus“ liberalo siurpriziukų.

Dabar, kaip žinia, ponas R. Šimašius ruošiasi, eidamas stačiai prieš Valstybinės lietuvių kalbos komisijos valią ir tuo būdu piktybiškai savivaliaudamas, Vilniaus mieste šalia lietuviškų įvesti angliškus viešojo transporto maršrutų užrašus.

Be abejo, jei Lietuvoje, ar būtent Vilniuje, gyventų gausi anglosaksų tautinė mažuma, galbūt šitokiam sprendimui ir būtų realus pagrindas, bet gausesnių anglakalbių gyventojų bendruomenių ne tik Vilniuje, bet ir Lietuvoje nėra, o ir be to, lenkų bei rusakalbių mažumoms niekas iki šiol šitokių privilegijų netaikė.

Reikėtų paklausti, kodėl R. Šimašius šitaip daro, be jokio objektyvaus pagrindo brukte brukdamas Vilniui savo taip numylėtą jankių imperijos pasauliui primestą lingua franca?

Ogi todėl, kad, kaip ir visa likusioji liberalų kohorta, R. Šimašius faktiškai yra lietuvių tautos ir visų istorinių Lietuvos tautų kultūrai ir savigarbai priešiškas kosmopolitas, kurio idealas – amerikonizuota ir angliškai kalbanti „Lietuva-JAV valstija #51“, valdoma išlepusių, savanaudžių ir dirbančiosios visuomenės sąskaita išpampusių buržujų, kasmet rengianti vaivorykštinius seksualinių ligonių paradus ir besigirianti 1 mln. lietuvių išvijimu iš šalies kaip tariamu „demokratijos“ bei „judėjimo laisvės“ laimėjimu.

Ar šitokios Lietuvos norime ir ar tokios vertybės mums savos, kokiomis vadovaujasi R. Šimašius, akiplėšiškai vykdydamas tolimesnio Vilniaus amerikonizavimo programą, atsakykime kiekvienas pats sau.