Pasaka apie tai, kaip moteris patį geriausią vyrą rinkosi

Autorius: Harmonio.net Šaltinis: http://harmonio.net/pasaka-api... 2015-09-08 21:05:52, skaitė 4283, komentavo 0

Pasaka apie tai, kaip moteris patį geriausią vyrą rinkosi

Toli toli, už devynių jūrų, už devynių marių, viename labai gražiame mieste buvo atidaryta nuostabi parduotuvė. Parduotuvė, kurioje moterys galėjo išsirinkti ir nusipirkti vyrą pagal savo pageidavimą. Prie įėjimo į pastatą gerai matomoje vietoje matėsi parduotuvėje galiojančios taisyklės:

  1. Šią parduotuvę galite aplankyti tik vieną kartą gyvenime
  2. Mūsų parduotuvė yra 6 aukštų. Kiekviename aukšte vyrų kokybė gerėja
  3. Jūs galite išsirinkti kokį tik norite vyrą aukšte, kuriame esate, arba kilti į sekantį aukštą
  4. Į žemesnįjį aukštą grįžti griežtai draudžiama

Viena žavi moteris ilgai svarstė ir pagaliau nusprendė apsilankyti “Vyrų parduotuvėje” bei išsirinkti idealų gyvenimo draugą.

Atidžiai susipažinusi su taisyklėmis, moteris įžengė į pirmą aukštą ir apsidairė. Čia ji pamatė užrašą: “Vyrai, turintys darbą”. Šyptelėjusi moteris nukeliavo į sekantį aukštą.

untitled

Antrame aukšte puikavosi toks užrašas: “Vyrai, turintys darbą ir mylintys vaikus”. Nusišypsojusi moteris neužsilaikė ir čia.

Trečiame aukšte ją nustebino užrašas: “Vyrai, turintys darbą, mylintys vaikus ir be galo gražūs”.“Nieko sau! – nustebo moteris. – Dar ir tokių, pasirodo, būna!” Tačiau laiko negaišo ir čia, ir nukeliavo į ketvirtą aukštą.

Sekantis aukštas ją pasitiko štai tokiu užrašu: ”Vyrai, turintys darba, mylintys vaikus, be galo gražūs ir padedantys namų ruošoje”. “Fantastika!” – sušuko moteris, tačiau nukeliavo į penktą aukštą.

Čia ji perskaitė: “Vyrai, turintys darba, mylintys vaikus, be galo gražūs, padedantys namų ruošoje ir labai romantiški”. Moteris norėjo pasilikti būtent šiame parduotuvės aukšte, tačiau kiek pamąsčiusi nubėgo į paskutinį – šeštąjį aukštą.

Ten ji pamatė štai tokį skelbimą:

“Jūs – 5068977 – oji šio aukšto lankytoja ir mes jums norime pranešti, kad šiame aukšte vyrai neparduodami, nes jų čia nebėra. Šis aukštas egzistuoja vien dėl to, kad dar kartą patvirtinti amžinąją tiesą, skelbiančią, jog moterį patenkinti ar jai visapusiškai įtikti – neįmanoma. Dėkojame už apsilankymą!”

Tarp kitko, priešais “Vyrų parduotuvę” jau seniai veikia 6 aukštų “Moterų parduotuvė”.

Pirmame aukšte galima rasti moteris, kurioms patinka seksas.

Antrame aukšte – mėgstančias seksą turtingas moteris.

O kas yra trečiame ir aukštesniuose aukštuose, vyrai nežino, nes nei vienas aukščiau dar nebuvo užlipęs…

Paruošė Saulius Veržikauskas