Migraciją į Europą organizavo sionistai Rotšildai

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/migracija-i... 2015-09-10 07:51:51, skaitė 3251, komentavo 0

Migraciją į Europą organizavo sionistai Rotšildai

Migraciją į Europą organizavo Rotšildai ir jų tarnas Sorošas. Tokia yra žinomo Rusijos ekonomisto profesoriaus Valentino Katasonovo nuomonė. Nuo šeštos reportažo minutės kalba Nikolajus Taporninas – ES tarybos atstovas Rusijoje, “trintukas” suprantama – mūkia ir nieko nepasako. Jis net nesugeba atsakyti į klausimą, kodėl migrantai musulmonai sunitai nevyksta į turtingą, musulmonų sunitų valdomą Saudo Arabuką?  O ką gali pasakyti Rotšildams pataikaujantis? – nieko… Lygiai, kaip ir mūsiškiai pataikūnai…


Realus ES ir JAV karalius sionistas Natanielis Čarlzas Džeikobas Rotšildas (Nathaniel Charles Jacob Rothschild).

LDiena.lt: nepamirškime, kad GLOBALIUS PERTVARKYMUS vykdo GLOBALUSIS PREDIKTORIUS - grupė asmenų stovinčiau aukščiau valstybinių ir aukščiau bet kokių tarptautinių organizacijų. Būtent ši grupė diktuoja ir nustato gaires GLOBALIAM, tai yra, VISĄ ŽMONIJĄ, apimančiam vytymosi procesui.

Europos arabizacija ir negroidizacija, išanalizuota ir prognozuota Vidinio TSRS Prediktoriaus darbe "Ilgalaikė biblinio projekto vadeivų strategija kaip įveikti koraninį islamą" - tai tik vienas iš etapų, ilgame kelyje į NAUJĄ NUOSTABŲ PASAULĮ, kaip prieš šimtą metų išsireiškė anglų rašytojas Oldusas Hakslis.

Šauksmas