R. Juknevičienė demaskavo Putino klastą - pabėgėlių invaziją į Europą suorganizavo kruvinas KREMLIAUS REŽIMAS

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: http://ldiena.lt... 2015-09-10 12:14:01, skaitė 3593, komentavo 1

R. Juknevičienė demaskavo Putino klastą - pabėgėlių invaziją į Europą suorganizavo kruvinas KREMLIAUS REŽIMAS


Grąžinkit Rasai automatą! Tėvynė gi šaukia, bliač.

Buvusi Krašto apsaugo ministrė ištiesė pagalbos ranką esamam Krašto apsaugos ministrui, prasitarusiam, kad už pabėgėlių invazijos į Europą "labai kažkaip matosi ranka kažkokia", bet taip ir neįvardijusiam KIENO gi toji ranka.

O štai gerbiama Seimo narė Rasa Juknevičienė, būdama moteris nors ir be smegenų, tačiau su pautais, ėmė ir savo Feisbuko paskyroje drąsiai visus demaskavo: toji ranka yra kruvino Kremliaus režimo. Kaip ir reikėjo tikėtis.

Rasa Juknevičienė

Sunkiai randu atsakymą į vieną klausimą. Kas tokio ypatingo įvyko keletą metų trunkančiame kare Sirijoje ar kitose kariaujančiose valstybėse, kad žmonės plūstelėjo tokiu dideliu srautu būtent dabar? Taip, buvo Vokietijos Konstitucinio Teismo sprendimas, sulyginantis socialines išmokas visiems. Bet jis buvo, berods, 2012 metais. Taip, Vokietija pasisakė apie išimtis Sirijos žmonėms, bet tai buvo jau srautui prasidėjus.

Yra keletas įdomių aplinkybių. Jau aišku, kad pabėgėlių srautus itin aktyviai organizuoja Kipre veikianti rusų mafija. Jos ryšiai su Kremliaus slaptosiomis tarnybomis yra gerai žinomi. Tai atskleidė ir Litvinenkos nunuodijimo byla. Vokiečių spaudoje pasirodė žinia, kad prieš prasidedant šiai bangai, Libane ir Turkijoje per socialines medijas buvo platinamas gandas, jog vokiečiai artimiausiu laiku atsiųs laivus paimti pabėgėlius tiesiai iš Libano ir Turkijos. Šis gandas sukėlė grandininę reakciją, nuo tada prasidėjo masinis antplūdis su galutiniu tikslu - Vokietija. Vokiečių URM po tam tikro laiko išplatino paneigimą, tačiau judėjimo tas jau nesustabdė. Vokiečių duomenimis, pervežimus pastaruoju metu perėmė žymiai profesionalesnės nusikaltelių grupuotės, kurios taip pat per socialines medijas vilioja vykti į Europą ypač sirus ir irakiečius, tarp kurių yra nemažai pasiturinčiai gyvenančių. Ši informacija per socialines medijas grandinine reakcija pasieke ir kitus (afganistaniečius, pakistaniečius, pabėgėlius iš Eritrėjos), kurie taip pat

Balkanų maršrutu pajudėjo į Europą.

Kas buvo tie, kurie žinią apie laivus inicijavo, paskleidė?

Svarbi aplinkybė ir ta, kad lygiagrečiai pasirodė pranešimai apie Rusijos karių buvimą Sirijoje. O kaip su jų slaptųjų tarnybų žmonėmis? Kokias užduotis jie ten vykdo?

Norisi dėlioti platesnį paveikslą. Pabėgėlių tema "numušė" visas kitas, įskaitant Ukrainą. Įdomu, kad kaip tik lygiagrečiai Putinas davė nurodymą stabdyti karinius veiksmus Pietryčių Ukrainoje. Kad neužgožtų atsidariusio "antrojo fronto"?

Visi tie svarstymai nekeičia mano tvirto įsitikinimo, kad karo pabėgėliams turime solidariai padėti, kad Vokietijos, Vengrijos ar Italijos saugumo problemos, tai ir mūsų iššūkis. Tačiau visas aplinkybes reikia tyrinėti tam, kad žinotume, ar kas nors tyčia nebando sukurti Europai didelių ilgalaikių problemų.

Pavydžiu tiems, kurie viską žino ir klausimai jiems nekyla.

Svarbiausia, kad R. Juknevičienė spėjo užbėgti už akių raudonosios propagandos bangai, kuri jau pradėjo plūsti į Lietuvą, nešdama žinią apie JAV ir globalių finansinių klanų vaidmenį Europos prasidėjusioje arabizacijoje ir negroidizacijoje.

Aš nuoširdžiai tikiu, kad Lietuvos saugumo labui mūsų Vyriausybė seniai turėjo įsteigti Feisbuko karo ministeriją, o ministru joje iki gyvos galvos paskirti būtent karingąją ir išmaniąją pediatrę Rasą Juknevičienę. Tuomet Lietuva smarkiai pagerintų savo šansus neišvengiamai artėjančiame kare su PUOLANČIU RUSU.

Kai PUOLANČIO RUSO kruvini tankai ir BTR-ai įsiverš į mūsų miestus ir skries mūsų autostradomis, mes gi suduosime jiems triuškinantį smūgį Feisbuku! Nes su tokiomis moterimis Lietuva negali pralaimėti.