Migrantų antplūdis - Putino sąmokslas, tai padėkime jį įgyvendinti. Praplautsmegenių "anti?putinistų" logikos vingiai

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://plus.google.com/u/0/11... 2015-09-25 10:47:47, skaitė 2610, komentavo 0

Migrantų antplūdis - Putino sąmokslas, tai padėkime jį įgyvendinti. Praplautsmegenių


Kruvino Putino kruvinas planas - kaip visada: gudrus, klastingas, neišvengiamas

Pastaruoju metu Lietuvos viešojoje bandoma populiarinti idėją, kad už nelegalių migrantų antplūdžio į Europą kyšo Putino Rusijos ausys. Man asmeniškai tokia versija atrodo šiek tiek komiškai, bet kiekviena hipotezė turi teisę būti išsakyta. 

Taigi, sekundei įveskime prielaidą, kad taip ir yra. 

Kad visą tą daugiamilijoninę pabėgėlių masę Turkijos stovyklose suagitavo ir išjudino  Europos link putinistano efesbėšnikai bei esvėeršnykai. 

Jie ir pelningą žmonių kontrabandos trafiką organizavo, kuriuo pro NATO šalies ir ES kandidatės Turkijos bei Šengeno šalies Graikijos teritorijas laisvai keliauja Pakistano, Afganistano, Irako, Irano bei Sirijos gyventojai.  

Kitaip sakant, pagal tokią logiką visas tas nelegalių migrantų srautas de facto yra  slaptos Putino kariaunos kolonos, be ginklų, plikomis rankomis šturmuojančios minkštą ES papilvę. Ir kiekvieno Europos patrioto pareiga yra ryžtingai stoti jų kelyje, neleidžiant Putino barbarams žengti nei žingsnio šventąją Senojo kontinento žeme. 

Nuosekliai mąstantys antiputinistai, tikintys Putino sąmokslo užtvindyti Europą negrais bei musulmonais ir paversti ją Afrikos filialu hipoteze, maždaug tokios pozicijos ir laikosi. Tačiau internetuose jau teko susidurti su gerokai komiškesne publika. 

Tariami "anti?putinistai", deklaruojantys tikėjimą į aukščiau minėtą Putino  sąmokslo teoriją, tuo pačiu metu demonstruoja kažkokius neįtikėtinus logikos vingius. 

Jiems  kažkodėl atrodo, kad ES šalys turi džiaugsmingai pasitikti ir svetingai priglausti tuos milijonus neginkluotos Putino kariaunos karių. 

O tuos, kurie siūlo uždaryti išorines ES sienas jų panosėje bei siųsti tuos nelegalius įsibrovėlius atgal į stovyklas Turkijoje, kur jie buvo visiškai saugūs, taip sužlugdant Putino planus paversti Europą musulmonų bei negrų žemynu, savotišku Afrikos bei Azijos filialu, pravardžiuoja...putinistais. 

Įdomi "logika", tiesa? 

"Putinas organizavo Europos užtvindymą nelegaliais migrantais, siekia paversti ES Afrikos filialu. Kiekvienas, kuris tam priešinasi, yra ... putinistas. O tie, kas padeda įgyvendinti šį Putino planą, yra Europos patriotai", - maždaug taip dėliojasi išvados, klausantis tų "anti?putinistų" išvedžiojimų. Šiek tiek primena šizofreniją, atvirai sakant. 

Kaip tos prieštaraujančios viena kitai išvados telpa vienoje galvoje - man mįslė. 

Anksčiau tokių su logika nedraugaujančių keistuolių būdavo nedaug. Gi dabar - pilnas Facebookas. Laksto, kudakuoja, nelegalius migrantus sveikina ir  "putinistus" gaudo

Gal čia koks šalutinis poveikis dėl nuolatinio Delfio skaitymo? Smegenys džiūva ar kas per velnias?

---
LDiena.lt: į retorinį gerbiamo autoriaus klausimą "Kaip tos prieštaraujančios viena kitai išvados telpa vienoje galvoje" - yra visiškai konkretus ir neretorinis atsakymas. Tai yra vienas iš psichikos sandaros tipų savybė - priimti ir laikyti tarpusavyje prieštaraujančią informaciją. Toks psichikos sandaros tipas vadinamas "bioroboto" arba ne taip gražiai "zombio". Tai yra, kai visuomenėje dominuojančios normos yra priimamos kaip vienintelė galima tiesa ir automatiškai programa "mąstymui" ir veikimui.

Detaliau apie psichikos sandaros tipus, labai rekomenduoju pasiskaityti Visuomenės Saugumo Koncepcijos autorių straipsnyje - "Mūsų reikalas ir reikalai ne mūsų...".

Kadangi į mūsų visuomenės informacinę erdvę pakankamai ilgai buvo ir tebėra masiškai kalamas informacijos blokas, kodiniu pavadinimu "RUSAI PUOLA" - bioroboto-zombio psichikos sandaros tipo nešiotojai (kurių visuomenėje yra apie 1/3) jau yra užprogramuoti tokia informacija.

Dabar gi, su staigiu ir organizuotu pabėgėlių-atėjūnų antplūdžiu, masinėje informacinėje erdvėje neišvengiamai tenka formuoti NAUJĄ INFORMACINĮ BLOKĄ - skirtą būtent įvertinti pabėgėlių klausimui. Kadangi mūsų išgamos šūdelitis ir jį aptarnaujantys masinio Durninimo Organai aka "žiniasklaida" negali atvirai pripažinti, kad masinį anplūdį suorganizavo JAV-Britanijos valdantysis klanas, tenka slepiant pėdsakus ir kabinant makaronus KLIEDĖTI APIE jEVROTOLERANCIJĄ-INTEGRACIJĄ-SOLIDARIZACIJĄ. Taip sukuriamas "WELCOME REFUGEES" informacinis blokas. pasižiūrėkite, kaip jis puikiai atsispindi liberastinės jEvropos atstovų veiksmuose - palaikymo mitingai, aplodismentai stotyse, savanorių komandos, jau nekalbant apie feisbukinių zombių ekstazę.

Tačiau "WELCOME REFUGEES" bloke nėra atsakymo, kas kaltas dėl šio džiaugsmo. O pateikti BENT KAŽKOKĮ atsakymą liumpenui - būtina. Štai čia Masinio Durninimo Organai vėl panaudoja "RUSAI PUOLA" informacinį bloką ir prikabina jam pabėgėlių iš demokratizuojamų kraštų priežastį.

Galutinis rezultatas: bioroboto-zombio psichikos sandaros tipo atstovas - savo galvelėje turi instaliuotus du blokus "RUSAI PUOLA" (su atnaujinimu - "Pabėgėlius į ES varo Putinas") ir "WELCOME REFUGEES". Kadangi biorobotas-zombis yra nesavarankiškas - tai yra, ne jis nusprendžia, kas yra tiesa, o kas yra melas - jis yra pasmerktas naudotis abiem viena kitai prieštaraujančiom nuomonėmis vienu metu, kol Masinio Durninimo Priemonės neperinstaliuos kurio nors iš šitų dviejų informacinių blokų. Arba, kol jis iš bioroboto-zombio psichikos sandaros tipo nepereis į kurį nors kitą psichikos sandaros tipą, kuriame arba pats spręs, kas yra tiesa,o kas melas, arba šitie klausimai iš viso taps neaktualūs ir informacijos blokai, bus tiesiog ištrinti.