Prie Vyriausybės įvyko mitingas prieš prievartinę imigraciją

Autorius: Alkas.lt Šaltinis: http://alkas.lt/2015/09/29/pri... 2015-09-30 10:10:56, skaitė 3747, komentavo 0

Prie Vyriausybės įvyko mitingas prieš prievartinę imigraciją

Rugsėjo 29 d. 18 val., Vilniuje, Kudirkos aikštėje prie Vyriausybės rūmų Tautininkų Sąjunga (TS) surengė mitingą prieš masinę imigraciją.

Alkas.lt, A.Rasakevičiaus nuotr.
Alkas.lt, A.Rasakevičiaus nuotr.

Tautininkų sąjungos pirmininkas Julius Panka sakė, kad Tautininkų Sąjunga Lietuvos Respublikos Vyriausybę ragina užimti tvirtą poziciją pasisakant prieš kolonistų kvotas. Jo nuomone tokios laikysenos pavyzdžiu galėtų būti Vengrijos vyriausybė.

„Būtent Vengrijos valdžia nežiūrint milžiniško isteriškų ES klapčiukų spaudimo ir įniršusių nelegalų agresijos tvirtai pasakė, kad ji netaps tiltu naujiesiems Europos kolonistams“, – sakė J. Panka.

Pasak J. Pankos, jei kitos ES valstybės, ypač Vokietija ir ES institucijos, būtų laiku pasakę, kad Europa nesutinka tapti kolonija milijonams nelegalių ekonominių migrantų iš Afrikos, Artimųjų Rytų ir Azijos, nebūtų kilusi taip vadinama migrantų krizė, nebūtų skendę vaikai ir moterys.

„Tautininkų Sąjunga, siūlo atkreipti dėmesį, kad didžioji dalis migrantų nėra karo pabėgėliai, taip pat mano, kad tikrieji pabėgėliai turėtų pasirinkti kitą kryptį. Kaip XX amžiaus viduryje Vakarų Europa ir Jungtinės Amerikos Valstijos ištiesė ranką pabėgėliams Raudonojo Maro okupuotos Vidurio ir Rytų Europos, taip dabar karo pabėgėliams iš Sirijos, Libijos ir Irako turėtų pagelbėti turtingos islamiškos šalys – Saudo Arabija, Turkija, Omanas, Jungtiniai Arabų Emyratai, Bahreinas, Kuveitas, Iranas, Kataras ir Jordanija“, – rašoma prieš mitingą TS žiniasklaidai išplatintame pranešime.

 

Į mitingą atėjo virš 200 plakatais nešinų ir pilietiškai mąstančių žmonių, tačiau atėjo ir saujelė mąstančių kitaip. Tarp jų šmėžavo ir liūdnai pagarsėjęs Markas Adamas Haroldas, kuris socialiniame tinkle anksčiau buvo parašęs „Fuck your Lithuania“. Oponentai atėjo su plakatais, sveikinančiais atvykusius migrantus, tarp vėliavų buvo ir homoseksualistų daugiaspalvė.