Vilniaus tarybos narys tyčiojasi iš Lietuvos didvyrio. Kiek ilgai kentėsime tos britiškos asilo kepurės išpuolius?

Autorius: Blo Šaltinis: https://plus.google.com/u/0/11... 2015-09-30 10:13:43, skaitė 4442, komentavo 0

Vilniaus tarybos narys tyčiojasi iš Lietuvos didvyrio. Kiek ilgai kentėsime tos britiškos asilo kepurės išpuolius?

Antradienį Vinco Kudirkos aikštėje įvyko susirūpinusių dėl priverstinės masinės imigracijos Lietuvos piliečių mitingas.

Žmonės išreiškė savo griežtą požiūri į EK ir Vokietijos vadovų bandymus organizuoti nelegalių imigrantų srauto paskirstymą visoms šalims. Tame tarpe - Lietuvai.

Buvo ir protestuotojų - imigrantų užsivežimo entuziastų.

Kaip nebūtų keista, pusė jų buvo... užsienio piliečiai.

Žmonės, priimti iš malonės ir neturintys balso teisės esminiais mūsų krašto gyvenimo klausimais, bando aiškinti mums, valstybės šeimininkams, kaip reikia tvarkytis savo namuose. Neįtikėtinas įžūlumas.

Kitą pusę protestuotojų sudarė homoseksualizmo plėtros aktyvistai su išskleistomis vaivorykštinėmis vėliavomis. Artūras Rudomanskis ir Co. (nuotraukos Luko Bartkaus):

Asilo kepurė - dešinėje, kairėje - Asilo kepurės draugas(ė)


jEvropederastai irgi svajoja apie #MAŽUČIUS


#MAŽUČIŲ ir pederastų reklamos specialistė - dirba ne už pinigus, o dėl malonumo...

Pasidarė net smalsu - kame savo interesą migrantų iš egzotiškų musulmoniškų kraštų invazijoje mato mūsų seksualinių mažumų aktyvistai? Tikisi, kad užvažiuos jauni, neraštingi beglobiai berniukai? Ar priešingai - laukia brutalių barzdotų mačių, įpratusių prie nevedybinių santykių su asiliukais, ožkomis bei avimis?

Akivaizdu tik viena - homoseksualizmo plėtros aktyvistai laukia migrantų išskleistais glėbiais. Kiek baugu - ar nepasikeis jų lūkesčiai, kuomet jiems teks tiesiogiai susidurti su ta publika? Tskant, akis į akį.

Bet labiausiai suerzino už kvailumą ir antilietuviškus pasisakymus iš liberalų frakcijos išpirdolintas Vilniaus tarybos narys. Ponas Mark Adam Harold aka Splinter ir vėl leido sau pasityčioti iš Lietuvos

Tiksliau - iš jos nacionalinio didvyrio, kurio vardu pavadinta centrinė sostinės aikštė su joje stūksančiu monumentu mūsų Himnui ir jo autoriui.

V. Kudirkos aikštę tas Jungtinės Karalystės pilietis leidžia sau viešai vadinti "antisemito aikšte". Kartu su kitais savo proto broliais.

Atvirai sakant, liežuvio už dantų nenulaikantis asilakepuris pabėgėlis pradeda varginti.

Ačiū už jį liberalų rinkėjams, kurių pastangų dėka šis atvirai antilietuviškas veikėjas sėdi mūsų sostinės taryboje ir įžūliai dergia Lietuvą ir jos nacionalinius didvyrius.