Pabėgėliai terorizuoja vokiečius, važinėja taksi ir šiaip elgiasi "netinkamai"

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/pabegeliai-... 2015-10-05 08:54:30, skaitė 3295, komentavo 0

Pabėgėliai terorizuoja vokiečius, važinėja taksi ir šiaip elgiasi

Vokietijos gyventojų požiūris į pabėgėlius keičiasi.

VRM ministras Tomas de Mezjer pateikė apklausos rezultatus, pagal kuriuos 50 procentų Vokietijos piliečių bijo pabėgėlių antplūdžio. Griežtesne tampa ir vyriausybės politika.

VRM vadovas Tomas de Mezjer interviu televizijai pareiškė, kad sunerimęs dėl migrantų elgesio. „Iki vasaros pabaigos jie atrodė dėkingi už tai, kad mes juos priėmėme. Jie klausdavo kur policija, kur migracijos centras, kur jie gyvens. Dabar gi daugelis pabėgėlių galvoja, kad jie patys gali važiuoti kur panorės. Jie išvyksta iš adminisrecinių įstaigų, užsako taksi ir, mano nuostabai, turi pinigų, kad važiuoti šimtus kilometrų per Vokietiją“, – pareiškė de Mezjer.

Video: #MAŽUČIAI džiaugiasi Tiuringijos svetingumu

Tomas de Mezjer yra vienas iš šalininkų siekio nutraukti pinigines pašalpas pabėgėliams. Jis dar rugpjūčio mėnesį kvietė sumažinti išmokas vėl ir vėl atvykstantiems pabėgėliams.

Video: „Pabėgėliai“ terorizuoja vokiečius jų namuose

Taip nuo lapkričio 1 dienos mokamos piniginės išmokos 143 eurai žmogui, kurios ir daro Vokietiją labai patrauklia pabėgėliams lyginant su kitomis šalimis, bus pakeistos kitomis pagalbos rūšimis. Tikėtina, kad pabėgėliai gaus maisto talonus. Toks pats likimas laukia ir kitų išmokų atvykėliams.

http://rus.tvnet.lv/novosti/za_rubjezhom/304645-glava_mvd_frg_udivilsja_chto_bjezhjenci_razjezzhajut_na_taksi_po_vsjey_stranje

O ši apžvalga – apie protesto demonstracijas Europoje prieš migracinę politiką:

Šauksmas

---
LDiena.lt: apie esmines globalaus projekto "pabėgėlių krizė" priežastis skaitykite VSK iniciatyvinės grupės Lietuvoje straipsnį "Migracijos krizė Europoje – „Bolivaras dviejų nepaneš“?"