Moterys šiuolaikinėje visuomenėje

Autorius: Ilja Balašovas Šaltinis: http://seimairnamai.eu/moterys... 2015-10-06 08:55:25, skaitė 5148, komentavo 0

Moterys šiuolaikinėje visuomenėje

Galbūt daug kas vėl nesutiks, kad mūsų tauta sulig kiekviena diena negailestingai naikinama, tačiau su teiginiu, kad mūsų merginos galėtų būti, švelniai tariant, geresnės, turbūt niekas nesiginčys. Kame gi tokio moterų vulgaraus elgesio priežastis? Priežasčių yra daug, tačiau vienija jas visas vienas ir tas pats nelemtas genocidas. Pamėginsiu išdėlioti viską, kaip sakoma, į lentynėles.

Nematau prasmės kalbėti apie kenksmingus įpročius, kadangi į juos linkusios abi lytys. Analogiška situacija ir su naktiniais klubais. Botoksą ir silikoną irgi atidėsime į šalį. Mūsų atveju svarbūs kur kas pavojingesni ir rafinuotesni budai silpnajai lyčiai naikinti. Pateiksime jūsų dėmesiui sąrašą pačių pavojingiausių dalykų, kurie supa bet kurią moterį per visą jos gyvenimą.

AUKŠTI KULNIUKAI

Taip taip, jums nepasigirdo, paprasti aukšti kulniukai iš tiesų yra tiesiog mirtinas ginklas. Pagrindinė jų bėda slypi tame, kad kiekvienas kulniuko centimetras atsiliepia stuburui, o priekinės pėdos dalies apkrova padidėja šešis kartus. Kaip rezultatas – senatvėje jums užtikrintas radikulitas, kojų deformacija, artritas, varikozė, traukuliai ir skausmai juosmens srityje. Ir tai anaiptol ne pilnas sąrašas. Jums viso to reikia? Esu tikras, kad ne. Ir apskritai, mielosios damos – pasižiūrėkite, kaip jūs atrodote iš šalies. Kaipgi jūs iki šiol nepastebėjote (o gal pastebėjote, aš nežinau), kad moters kojos bateliuose su aukštais kulniukais primena karvės kanopas? Nepritariate mano nuomonei? O veltui… Pasikartosiu: įsižiūrėkite. Netgi ypatingos fantazijos nereikia, kad tai pamatytume. Dėl to, mielos merginos, raginu jus išmesti tuos nelemtus aukštakulnius, kurie pamažu, bet užtikrintai jus žaloja. Juk pasaulyje yra tiek patogaus apavo: sportbačiai, basutės, sandalai ir t.t. Bet kokios formos, dydžio ir spalvos. Vaikščiokite be aukštakulnių ir liksite sveikos.

KOSMETIKA

Kokios tik kosmetikos nėra šiuolaikinės moters arsenale. Ir lakai, ir tušai, ir pudros, ir įvairiausių atspalvių lūpdažiai. O nuo visokiausių kremų ir balzamų tiesiog akys raibsta. Tačiau kokia bus jūsų reakcija, jeigu pranešime, kad tepdami tuos stebuklus ant savo odos jūs pasmerkiate ją neišvengiamai žūčiai? Jau neramu? Tuojau bus dar baisiau. Pasinaudojus bet kokia kosmetika oda ima pamažu senti. Imunitetas neišvengiamai silpnėja, alergija, paraudimai, netgi vėžys – viso to galite tikėtis, jei nesiliausite draugauti su kosmetika. Nereikia karštligiškai ieškoti savo negalavimo šaltinių, įsiminkite kartą ir visiems laikams – dėl daugelio jų kaltą kosmetika. Vadinasi, metame ją paskui aukštakulnius, o galvoje išsaugojame mintį, kad nėra nieko gražesnio pasaulyje už natūralų grožį.

DRABUŽIAI

Iškart noriu pasakyti, kad ne visi drabužiai kenkia organizmui. Kalba eis apie stringus, siaurus džinsus, trumpus sijonėlius. Bet kokie trumpi ir atviri drabužiai garantuoja tiesiausią kelią į ligoninę. Merginos juk nesusimąsto, kiek visokios bjaurasties sklando ore ir prasiskverbia tiesiai į moteriškus organus dėka visų tų madingų garderobo atributų. Ir tai tik šiltu metų laiku. O žiemą mūsų panelės apskritai įsigudrina nešioti trumpus sijonėlius su plonomis pėdkelnėmis, nusišaldydamos sau viską, ką tik galima įsivaizduoti. Rezultatas – problemos su vaisingumu. Tą patį poveikį, beje, daro ir džinsai su siaura talija, papildydami bendrą paveikslą celiulitu, cistitu ir kraujotakos pažeidimais. Kad viso to išvengtume ir pagimdytume sveikus palikuonis, surenkame visus išvardintus daiktus, jei tokių turite ir sudeginame atsisveikinimo lauže. O kad ugnis smagiau liepsnotų,. Galima įmesti į ją kelias poras aukštakulnių, kurių dėl kažkokių priežasčių dar neatsikratėte. Kinų gamybos bateliai su užrašu „Pagaminta Italijoje“ pleška itin smagiai.

PIRSINGAS

Tasai blizgantis žiedas bamboje daro itin didelę žalą merginai. Kad suprastume visą naikinamą šito, iš pirmo žvilgsnio nekenksmingo daikto galią, prisiminkime savo tolimų protėvių žinias. Bamba – pati sakrališkiausia vieta žmogaus kūne. Būtent per ją vaikui, esančiam motinos įsčiose, patenka maistas. O kai vaikas gimsta ir bambagyslė nukerpama, į bambą susiveda 72 000 (!!!) energetinių kanalų. Jie atsakingi praktiškai už viską: už apsaugą, skaistumą, padeda pasirinkti gyvenime teisingą kelią, gausina dvasines vertybes. Pradurdama bambą, jūs nutraukite šiuos kanalus ir tai turi katastrofiškų pasekmių. Moteriai visiškai pasikeičia idealai ir pasaulėžiūra, jai norisi užsiimti tuo, kuo užsiimti ji kategoriškai neturėtų. Ji sėda už automobilio vairo, remontuoja jį, ima lankytis sporto salėje, auginasi raumenų masę, siekia dominuoti vyrų atžvilgiu, galų gale ima prekiauti savo kūnu.

Čia, tiesa, reikia šį tą paaiškinti.

Pirma. Aš jokiais būdais netvirtinu, kad jeigu mergina vairuoja automobilį, tai ateityje būtinai taps, atsiprašant, prostitute. „Lengvas elgesys“ – tai viso labo viena iš pirsingo pasekmių, o aukščiau minėta grandinėlė – tai ne dėsningumas, o viso labo paprastas išvardinimas.

Antras dalykas. Daug kas, deja, iki šiol nesupranta, kas blogo tame, kad mergina remontuoja automobilį ar vaikšto į sporto salę. Iš tiesų tai nėra leistina, kadangi šeimos institutas, kuris jau atsidūrė ant išnaikinimo ribos, numato, kad moteris – tai namų židinio saugotoja. Ji turi šeimininkauti namuose, auklėti vaikus ir jokiu būdu neturi vaikščioti į darbą ir užsiimti vyriškais darbais. Bet koks nukrypimas nuo šios schemos ardo santuoką ir didina skyrybų skaičių. Išimtimi gali tapti, tarkime, fitnesas. Jeigu pas jus chroniškas nutukimas, tai visada prašom – užsiimkite sportu, kiek tik lenda. Bet tik su gydytojo rekomendacija, nes pastaruoju metu „nutukimu“ laikomas netgi 60 kilogramų svoris.

Apibendrinant šį punktą, reikia pridurti, kad be pirsingo yra tūkstančiai kitų papuošalų. Grandinėlės, žiedai, auskarai, apyrankės – viską galima nusipirkti artimiausioje parduotuvėje. Ir pageidautina įsigyti ne šiaip niekučius, o talismanus. Tai ir gražu, ir sunkią minutę padės.

SOLIARIUMAS

Ar susimąstėte kada, kaip jaučiasi višta mikrobangėje? Jos likimą galima be vargo išbandyti savo kailiu, pakanka apsilankyti soliariume. Atsakykite į vieną paprastą klausimą – kokia nauda iš apsilankymų šiose ultravioletinėse kabinose? Atsakymas vienas – įdegis. O kam jis jums reikalingas? Merginoms taip patinka negroidų rasė? Ruda oda – tai ne tik jokio ypatingo grožio, bet dar ir labai kenksminga. Kai kuriose šalyse soliariumai uždrausti įstatymais. Ir teisingai, juk iš pradžių prie jų priprantama kaip prie narkotiko, o paskui jūs jau nustojate pastebėti, kai virstate perdegusiu šašlyku.

Vėžys, odos ir vidinių organų nudegimai, nervų sistemos sutrikimai – apie tai jums nepapasakos jokiame salone. Vienintelis būdas kovoti su tomis pragaro mašinomis – aplenkti jas iš tolo. O kai nebus paklausos, neliks ir pasiūlos, teisingai?

---

Reikia žinoti, kas yra mūsų priešas. Įspėtas – vadinasi, apsiginklavęs. Taip kad grįžkite prie ištakų, mielosios damos, nes tik šitaip patirsite tikrą asmeninę laimę. Linkiu jums sėkmės ir išminties.

www