Sąmokslo teorija: Kas stovi už migracijos į ES lavinos? Didysis Izraelis?

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/darija-asla... 2015-10-08 08:48:53, skaitė 4064, komentavo 0

Sąmokslo teorija: Kas stovi už migracijos į ES lavinos? Didysis Izraelis?

Kas iš tikrųjų stovi už pabėgėlių į Europos Sąjungos lavinos ir kuo tai gali pasibaigti – apie tai KP žurnalistė Darja Aslamova pasikalbėjo su ekspertais iš Serbijos ir Kroatijos, priėmusių pagrindinį  migrantų iš Artimųjų Rytų srautą.

pabėgėliai
Run, Mustafa, run!

Žmones išstumia iš tėvynės, kad ją užgrobtų

Marko, Bosnijos žurnalistas - dirba stambioje anglosaksų žiniasklaidos imperijoje, todėl paprašė neskelbti jo pavardės:

Bet kokie karai ar tautų kraustymai – tai, visų pirma, kova dėl teritorijų – mano Marko. Aš pergyvenau karą Bosnijoje ir pamenu, kaip iš ten kryptingai buvo išstumiami žmonės. Kaip tai daroma?

Karo metu ir žmonės, ir namai praranda savo kainą. Kada ant tavęs krenta bombos, jums tampa vis tiek, kad tik išsinešdinti iš čia greičiau ir išvežti vaikus. Bet tam, kad išvažiuoti, reikalingi pinigai. Ir štai nežinia iš kur atsiranda „geradariai“, kurie pasiūlo, pavyzdžiui 5000 dolerių už namą, kuris kainuoja ne mažiau 100 tūkstančių, ir už žemę, kurią net sunku įkainoti. Jūs, apimtas švento pasipiktinimo, atsisakote. Bet jums sako: “Kas yra namas? Rytoj į jį pataikys bomba ir palaidos ir jus, ir visą jūsų šeimą”. Po to jūs surandate „geradarį“ ir su viskuo sutinkate. „Ėėė, ne,- sako jums. – Kol jūs galvojote, kaina nukrito. Štai jums 3000 dolerių ir nedelsiant išvykite“. Jūs pasirašote visus popierius ir nešate iš šalies kojas. O kada karas pasibaigia, jums tiesiog nėra kur grįžti.

Aš kalbėjau su dauguma pabėgėlių iš Sirijos. Ta pati istorija. Turtingi žmonės, turėję geriausias žemes oazėse, kur yra vanduo, civilizacija, kultūra, pardavė savo nuosavybę nepažįstamiems „šakalams“ už juokingus pinigus. Už „šakalų“ aiškiai kažkas stovi. Jie visur, pas juos visada yra grynųjų. Prisiminkite istoriją su Palestina, kada arabai nešė kojas iš turtingiausių regionų. Pusvelčiui pardavinėjo  vilų kvartalus Jaruzalėje.

Mano išvada vienareikšmiška: chaosas Artimuosiuose Rytuose naudingas tiktai vienai valstybei, kuri tvirtai ir patikimai apsaugota – Izraeliui.

Atkreipkite dėmesį:

„Islamo valstybė“ nei karto nepadarė grėsmingų pareiškimų prieš žydus. Mažam Izraeliui yra naudingas derlingų žemių išvalymas Didžiojo Izraelio sukūrimui. Ir nepamirškite, kad dar 1981 metais Izraelis aneksavo Golano aukštumas, dalį Sirijos žemių (aneksija buvo SNO Saugumo Tarybos pripažinta negaliojančia, bet Izraeliui ant to nusispjauti).

Taigi, Izraelis turi toli siekiančių planų Sirijos atžvilgiu.


Didysis Izraelis - "istorinėse" judėjų teritorijose

Didysis Izraelis nuo Nilo iki Eufrato

Dajanas Lučič, serbų publicistas:

Šią versiją palaiko taip pat Dajanas Lučič,  serbų publicistas. Knygų „Šešėliniai valdovai“, „Albanų mafijos paslaptys“, „Vokietijos islamo respublika“ (20 metų iki dabartinių įvykių). Jo prognozės išsipildo. Jis įsitikinęs, kad pasaulį valdo tarptautinis sionizmas per bankus, transnacionalines korporacijas, Bilderbergo klubą, Pasaulio vyriausybę. Sionistus vadina „chazarais“. Skaito, kad paprasti žydai turi su jais mažai bendro.

Sionistams būdinga situacinė etika, – aiškina jis. – Jei tu šimtaprocentinis žydas, bet neturtingas, tu neįdomus Pasaulio stipriesiems. O štai jeigu pas tave atsiskleis ryškūs sugebėjimai, tu eini pirmyn ir turtėji, jie tave pamyluos, parodys tau, kad tu savas. Kas stovi už migrantų krizės Europoje ir kame jos tikslas? Sionistai, Amerikos chazarai, turintys tikslą sukurti Didįjį Izraelį (paprastų Izraelio žydų apie tai niekas neatsiklausia. Jiems – kad tik pragyvenimui užsidirbti.)

Būdas – griovimas ir kaimyninių arabų valstybių išvalymas. Todėl, kad be valstybinių institutų, tai tik teritorijos su gentimis, kuriomis lengva manipuliuoti. Tarp kitko, kai Izraelio premjeras Natanjagu metų pradžioje kvietė žydus į Izraelį, jis iš tikrųjų tai ir turėjo omenyje."


Rabinas Abraomas Šmulevičius

Darja Aslamova: Jūs tiesiog cituojate žydų rabiną ir hipersionistą Abraomą Šmulevičių, kuris padarė tiesiog genialią pranašystę du metus prieš Arabų pavasarį, – pastebiu aš. –  Viskas buvo dar tylu-ramu. O jis jau pareiškė, kad Mubaraką pašalins, Kadafį sunaikins, visas arabų pasaulis pasiners į totalų chaosą, karus ir revoliucijas. „Karas – tai mesijo žingsniai“, – mėgo sakyti jis. Po to bus sukurtas Didysis Izraelis, nuo Nilo iki Eufrato, kuris taps prižiūrėtoju silpnų, nukraujavusių arabų kaimynų. Iš esmės tai buvo ne pranašystės, o žinojimas. Rabinas Šmulevičius buvo tiesiog gerai informuotas.

Slaptieji Didžiojo tautų persikraustymo sponsoriai.

Svarstykime logiškai. Kas sukūrė Izraelį? – mokytojo tonu klausia Dajanas Lučičius.

Dvasiškai Teodoras Herclis. 1897 metais Bazelyje (Šveicarija) įvyko Pirmasis Pasaulinis sionistų kongresas. Tikslas – sukūrti „Nacionalinį židinį“ Palestinoje, perkeliant ten žydus. Pinigus persikraustymui davė Rotšildas.

Nathaniel Charles Jacob Rothschild, co founder and chairman of J.Rothschild Assurance Holdings Plc, pauses during the Sovereign Debt Briefing conference in London, U.K., on Thursday, June 24, 2010.The euro-region will expand by 1.1 percent this year and 1.5 percent in 2011, after falling 4.1 percent last year, median forecasts show. Photographer: Jason Alden/Bloomberg via Getty Images *** Local Caption *** Nathaniel Charles Jacob Rothschild
Natanielis Čarlzas Džeikobas Rotšildas (Nathaniel Charles Jacob Rothschild), co founder and chairman of J.Rothschild Assurance Holdings Plc, pauses during the Sovereign Debt Briefing conference in London, U.K., on Thursday, June 24, 2010.The euro-region will expand by 1.1 percent this year and 1.5 percent in 2011, after falling 4.1 percent last year, median forecasts show

Teisingai. O štai dabar Rotšildai ir Rokfeleriai duoda pinigus labdaros organizacijoms, sponsoriauja arabų išvykimui iš jų nacionalinių žemių į Europą. Per ką? Per mečečių imamus. Per NVO (nevyriausybines organizacijas). Aš dar galiu patikėti, kad žmonės iš Sirijos dar turi pinigų kelionei. Bet kai matai afrikietį, užmokėjusį 12000 dolerių už kelionę, tai sunkiai įtikina. Ir nepamirškite: Afrika – tai būsimas rojus, nepaliesta žemė, slepianti nesuskaičiuojamus lobius. Kada į Europą ateis globalus atšilimas, Afrika bus geriausia vieta žemėje.

Mane stebino kasdieninės eilės prie „Reiffeisen bank“ Belgrade, – pasakoju aš. – Kyla paprastas klausimas: kas persiunčia jiems pinigus? Atsirado miglota prielaida, kada aš kalbėjau su irakiečiu prie serbų-vengrų sienos. Vengrai uždarė sieną ir šitas irakietis isteriškai rėkė, kad pas jį pasibaigė pinigai. „Bet jeigu vengrai ir atidarys sieną, iš kur pas jus atsiras pinigai?“- nustebau aš. „Man giminės žadėjo atsiųsti pinigus į Budapeštą“. Kodėl jiems tuomet nenusiųsti paramą į Serbiją?“ Jis suglumo. „Jiems patogiau į Budapeštą“. Ir tada man tapo aiški schema: pinigus pabėgėliai gauna tiktai tada, kada pasieks sekantį punktą. Iš čia jų įtūžis ir veržlumas.

Štai jums dar mįslė: vieno telefono numerio istorija. Aš sekiau vienos didelės sirų šeimos likimą. Vykdami per Europą jie man skambino iš kiekvienos Europos šalies (numeris buvo turkiškas). Laisvai ir ilgai kalbėdavo su manim, nesirūpindami dėl roumingo. Kai tik jie nusigavo iš Austrijos į Vokietiją, skambučiai nutrūko. Aš perskambinau ir išgirdau vokišką autoatsakiklį. O jau sekančią dieną man naujas vyriškas balsas atsakė turkiškai, po to perėjo į laužytą anglų kalbą, kad aš skambinu į Turkiją ir mano pašnekovas nieko nežino apie mano draugus. Išeitų, numeris buvo pereinamu: iš vienos pabėgėlių grupės į kitą. Ir aš nenustebsiu, kad jis priklauso kokiai NVO.

Islamo valstybė – Prancūzija

Kodėl Rotšildai taip lengvai duoda pinigus arabų perkraustymui į Europą? Todėl, kad tai viso labo popierėliai, – paaiškina Dajanas Lučičius.

Kitais metais euras žlugs, o doleris virs nauja valiuta: amero. Su pagalba šitų nenaudingų tautų galima ne tiktai pastatyti Didijį Izraelį, bet ir pilnai pakeisti Europos likimą.

Jūs girdėjote apie Coudenhove-Kalergi? (Paneuropinės sąjungos steigėjas grafas Coudenhove-Kalergi pirmasis iškėlė suvienytosios Europos idėją 20-aisiais praėjusio šimtmečio metais. Palaikė pilną sienų likvidavimą ir atskirų nacijų atskyrimą nuo valstybės. Tvirtino, kad egzistuoja „kiekybės žmonės“ (liaudies masės) ir „kokybės žmonės“ (dvarininkija ir žydija, kaip „dvasinė aristokratija“). Skaitė, kad pasaulį turi valdyti „kilminga rasė“, viršpasaulinis elitas. O nacijas ir tautas reikia sumaišyti, kad gauti vieningą eurazijinę-negroidinę rasę, kuriai vadovaus „kokybės žmonės“. Coudenhove-Kalergi laikomas Europos dvasiniu tėvu ir multikultūralizmo idėjos įkvėpėju. Atminimo medaliu, įsteigtu jo garbei, apdovanota Angela Merkel, Ronaldas Reiganas, Helmutas Kolis. D.A.).

Mūsų akyse vyksta baltosios europiečių rasės maišymas su afrikiečių ir arabų krauju iki pilno praskiedimo ir nukvailinimo. Perspektyvos siaubingos. „…“

Darja Aslamova “Šauksme”: http://sauksmas.lt/darja-aslamova-jav-yra-europos-okupacijos-migrantais-sponsorius.html

Vertė Algimantas Lebionka ir Kazimieras Juraitis

Šauksmas