Lindimas į subinę – Lietuvos valdančiųjų nacionalinė sporto šaka

Autorius: Saulius Veržikauskas Šaltinis: http://www.harmonio.net/lindim... 2015-10-08 09:42:00, skaitė 2925, komentavo 0

Lindimas į subinę – Lietuvos valdančiųjų nacionalinė sporto šaka

Butkevičius ragina motyvuoti pabėgėlius atvykti į Lietuvą  – skaitau viename Lt portale.

Skaitau ir galvoju: ar čia žmogus šiaip iš palatos šneka ar rimtai yra idiotas?


Butkevičius kviečiasi ir vilioja #MAŽUČIUS

Jei serga, gal išmintingiau būtų pasigydyti, vaistukų išgerti, klizmą pasistatyti, o tik po to šnekėti? Na, o jei idiotas, tai jau bėda. Nes tai – ilgam. Gal net ir visam laikui.

Didysis motyvatorius, nesikeikiant!

Nenustebčiau, jei bus išskirta lėšų Lietuvos populiarinimui Irake, Eritrėjoj ar net Somalyje. Kad visas brudas sužinotų, jog Europoje yra dar viena skystakiaušių ir neadekvatų, bet užtat bukai besišypsančių sutrikusios psichikos ligonių valdoma šalelė, pasiruošusi smaugti savus, nusirenginėti iki apatinių, tačiau „rūpintis“ to „nusipelnusiais“ velniažin kokias atvykėliais iš velniažin kokių pasaulio užkampių.

Nors, veiksni motyvacija gali būti tik viena – pašalpų pabėgėliams padidinimas. Sakykim, iki kokių 1500 eurų.

O ką? Pensininkai susimes – ne pirmas kartas. Net ES lėšų nereikės. Ir šiaip, visi draugiškai padėsim. Kokį nors „tolerancijos mokestį“ susigalvosim, solidariai mokėsim, užtat dūšioj gerai jausimės: va, mūsų pagalba žmogui avių ganyti nebereikia, kupranugarių melžti, su ožkomis lytiškai santykiauti…

Ir dar: pavyzdys būsim visam pasauliui. Savanoriško į subinę lindimo.

O ką?

Ten šilta minkšta, dvokia visiems vienodai tad, kaip ir nedvokia. Anioka čia bėda.

Veiksminga motyvacija svarbiau.

eritreja
Sunku įsivaizduoti, kaip būtų įmanoma motyvuoti Eritrėjos gyventojus, kad jie paliktų visą šį nuotraukoje matomą gėrį ir būriais patrauktų į Lietuvą. Bet su mūsų politikų pagalba – įmanoma viskas!