Gydytojos iš Miuncheno nevilties šauksmas pasauliui

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/gydytojos-i... 2015-10-27 11:51:00, skaitė 20313, komentavo 0

Gydytojos iš Miuncheno nevilties šauksmas pasauliui

Skaitytojas „Gedas“ atsiuntė komentarą spalio 25 d. “Šauksmo“ straipsniui „Vengrija reikalauja liautis kviesti migrantus“ ir supažindino mus su gydytojos iš Miuncheno „žinute siunčiama pasauliui“.

Štai ši žinutė lietuviškai:
---

Moteris Gydytoja iš Miuncheno, Vokietijoje siunčia žinutę pasauliui.

"Įdomu, kodėl nėra naujienų pranešimuose apie tai, kas vyksta Vokietijoje? Kur yra CNN, CBS, NBC, ABC ir t.t.?

Vakar pas mus ligoninėje buvo susitikimas apie tai, kokia yra nestabili situacija čia ir kitose Miuncheno ligoninėse. Klinikos negali susidoroti su ypatinga situacija, todėl jos pradeda siųsti vis daugiau pacientų į ligonines.

Daugelis musulmonų atsisako moterų darbuotojų gydymo, o mes, moterys, atsisakome eiti dirbti tarp tų gyvūnų, ypač iš Afrikos. Santykiai tarp darbuotojų ir migrantų tampa vis blogesni ir blogesni. Nuo praėjusio savaitgalio, migrantus ligoninėse turi lydėti policija, K-9 vienetai.

Daugelis migrantų serga AIDS, sifiliu, atvira tuberkulioze ir daug egzotinių ligų, kurias mes Europoje, nežinome kaip gydyti. Jeigu jie gauna vaistus vaistinėje pagal receptą, jie žino, kad teks mokėti grynais. Tai sukelia jų neįtikėtinus emocinius proveržius, ypač kai kalba eina apie vaistus vaikams. Jie palieka vaikus vaistinės personalui su žodžiais: “Tai gydykite juos čia patys!” Todėl, policininkai saugo ne tik klinikas ir ligonines, bet ir dideles vaistines.

Tikrai mes pasakėme atvirai: Kur yra visi tie, kurie sveikino prieš televizijos kameras, su lentelėmis geležinkelio stotyse ?! Taip, dabar sienos uždarytos, bet milijonas iš jų jau yra čia, ir mes tikrai nesugebėsime nuo jų atsikratyti.

Iki šiol, bedarbių skaičius Vokietijoje buvo 2,2 mln. Dabar jis bus ne mažiau 3,5 mln. Dauguma šių žmonių yra visiškai nedarbingi. Minimumas iš jų turi bet kokį išsilavinimą. Dar daugiau, jų moterys kaip taisyklė nedirba visai. Mano skaičiavimais, kas dešimta iš jų yra yra nėščia. Šimtai tūkstančių jų atsinešė su savim kūdikius ir mažus vaikus iki šešerių metų, daugelis išsekę ir apleisti. Jei tai tęsis ir vokiečiai iš naujo atvers savo sienas, aš važiuoju namo į Čekiją. Niekas negali laikyti mane čia šioje situacijoje, net jei mokėtų dvigubai didesnį atlyginimą, nei namie. Aš atvažiavau į Vokietiją, o ne į Afriką ar Artimuosius Rytus.

Net profesorius, kuris vadovauja mūsų katedrai mums papasakojo, kaip liūdna jam matyti sanitarę, kuri už 800 eurų valo kiekvieną dieną daugelį metų, ir tada sutinka koridoriuose jaunus žmones, kurie tiesiog laukia su ištiesta ranka, nori visko ir nemokamai, ir kai jie to negauna jie sukelia isteriją. Man tikrai nereikia šito!

Bet aš bijau, kad jei aš grįšiu, kad tam tikru momentu tas pats bus Čekijoje. Jei vokiečiai, žinant jų prigimtį negali su tuo susitvarkyti, ten Čekijoje tai bus pilnas chaosas. Niekas iš tų, kas nesueina su jais į kontaktą, neturi net supratimo, kas tai per žvėrys, ypač tie, kurie iš Afrikos, ir kaip musulmonai nepagarbiai elgiasi su mūsų darbuotojais dėl jų religinių įsitikinimų.

Dabar vietos ligoninėje personalas nesugeba gydyti ligos, atveža čia, bet tiek daug šimtų pacientų kasdien – tai tik laiko klausimas.

Ligoninėje netoli Reino, migrantai užpuolė su peiliais darbuotojus po to, kai jiems buvo perduotas 8 mėnesių amžiaus vaikas ant mirties slenksčio, kurį jie tempė per pusę Europos tris mėnesius. Vaikas mirė po dviejų dienų, nepaisant to, kad gavo aukščiausio lygio medicinos pagalbą vienoje iš geriausių vaikų klinikų Vokietijoje. Gydytojas patyrė chirurginę operaciją ir dvi medicinos seserys yra reanimacijoje. Niekas nebuvo nubaustas.

Vietinėje spaudoje draudžiama apie tai rašyti, todėl mes žinome apie tai elektroninio pašto dėka. Kas būtų nutikę su vokiečiu, jei jis nudurtų peiliu gydytoją ir medicinos seseris? Arba, jei jis sviestų savo sifiliu užsikrėstą šlapimą slaugytojai į veidą ir tai grėstų jai infekcija? Kaip minimum jis važiuotų tiesiai į kalėjimą, o vėliau į teismą. Su šitais žmonėmis – iki šiol nieko neįvyko.

Ir todėl aš noriu paklausti, kur yra visi tie pasitinkantys ir priimantys traukinių stotyse? Sėdi namuose, naudojasi savo ne pelnu ir laukia daugiau traukinių ir naujos grynųjų sumos už naujos partijos pasitikimą stotyse. Jei tai nuo manęs priklausytų, aš susemčiau visus tuos pasitinkančius Greeters ir atvežčiau juos čia į pirmas pasitaikiusias greitosios pagalbos ligonines, kaip aptarnaujantį personalą. Tada, viename pastate su migrantais, kad jie galėtų rūpintis jais ten patys, be ginkluotų policininkų, be policijos šunų, kurie šiandien yra kiekvienoje ligoninėje, čia Bavarijoje, ir be medicininės pagalbos. Ši “situacija” ateina pas mus? Ką tu manai?"

Atsakysiu gydytojai iš Bavarijos, nors ji ir niekada neperskaitys šio atsakymo.

Aš manau, kad visa tai, kas vyksta Europoje, yra gerai suplanuotas Europos sunaikinimo procesas, prasidėjęs prieš kelis tūkstančius metų. Prasidėjęs Tora, Talmudu, nusitęsęs buržuazinėmis revoliucijomis, marksais, sionistų suvažiavimu ir jų protokolais, JAV pinigų spausdinimo staklių užgrobimu, Centriniais bankais, karais, fašistais – kudenchove-kalergi ir hitleriais, gojų imperijų sunaikinimu, TSRS-chazarų kaganatu, ES-chazarų kaganatu, o toliau viskas padal Torą: Trečioji Šventykla, Mošiachas ir viso pasaulio valdymas. Esame visai arti to, esame liudininkai to. Tai Mošiacho žingsnių išsigandę sprunka arabai, tai mūsų sunaikinimui vežami negrai su arabais, apmokami jiems komandiruotpinigiai. Ir kas finasuoja šį Europos griovimo procesą žinoma, tai sionistai Rotšildai ir Co. Ir vykdytojai žinomi, tai Rotšildų tarnas sionistas Sorošas ir pan., jų NVO. Ir Europiniai jų chalujai žinomi – tai Angela Merkel ir Martinas Šulcas, jų svita.

Tuo metu, kai Vokietijos visuomenė ir ne maža dalis Europos lyderių kritikuoja Merkel, ši tarptautinio sionizmo tarnaitė kartoja vis tą patį: „Mes visi susieti įsipareigojimais, kuriuos mums uždeda Ženevos konvencija. Pas mus yra savo žmogaus orumo standartai. Todėl klausimas, kaip spręsti uždavinius, kylančius taip vadinamame Balkanų kelyje, yra pakankamai aštrūs… ES sienų apsauga, kaip žinoma, labai svarbi užduotis“ (?). 

Nepaisant to, kad į Europą genami šimtai milijonų ekonominių migrantų (pabėgėlių, kuriems galėtų būti taikoma Ženevos konvencija, tarp jų praktiškai nėra), Europai gresia sunaikinimas, EP pirmininkas Martinas Šulcas kalba, kad „žmonės, kurie bando trukdyti pabėgėlių prasiskverbimui naudodami jėgą (t. y. vykdydami ES įstatymus), – „Tai gėda Europai“.

Didžiausia ES problema – supuvęs sionistinis jos fundamentas, ant kurio ji pastatyta, jos svetimųjų naudai tarnaujanti masoniška vadovybė. Tai Babelio bokštas. Jis privalo sugriūti ir kuo greičiau tai įvyks, tuo geriau. O tada turi prasidėti Europos rekonkista. Kito kelio nėra.

Petras Gulbinskas
Šauksmas

---
LDiena.lt: savo ruožtu, primygtinai rekomenduoju perskaityti staraipsnį "Migracijos krizė Europoje – „Bolivaras dviejų nepaneš“?", kuriame ši "pabėgėlių krizė" yra apžvelgiama iš globalios pozicijos - nes tik taip mes galime prognozuoti, kokios pasekmės bus lokaliai ir kokių veiksmų reikėtų imtis, tam kad suvaldyti nepalankiai besiklostančią, o tiksliau planingai KLOSTOMĄ, situaciją.

Ir kad iš tiesų neprireiktų gerbiamo Petro Gulbinsko prognozuojamos rekonkistos.