Hizb ut-Tahrir teroristai marširuoja Kopenhagos gatvėmis. Ar mums to reikia?

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/hizb-ut-tah... 2015-10-28 15:25:13, skaitė 3125, komentavo 0

Hizb ut-Tahrir teroristai marširuoja Kopenhagos gatvėmis. Ar mums to reikia?

Kopenhagoje šimtai Hizb ut-Tahrir teroristų suorganizavo gatvės protesto akciją! Jie kvietė įvesti šariato įstatymus Europoje ir vykdyti džichadą Palestinos teritorijose. Apie tai pranešė danų portalas Breitbart.

Motinėlė Europa niekaip nesugeba surūšiuoti teroristus į gerus ir blogus, savus ir svetimus.

Valdajaus forume Rusijos prezidentas V.Putinas pasakė: „Ir nereikia žaisti žodžiais, skirstyti teroristus į nuosaikius ir nenuosaikius. Norėtųsi suprasti, kame skirtumas. Tikriausiai, kai kurių specialistų nuomone, tame, kad nuosaikūs banditai nuosaikiame kiekyje arba švelniu būdu nupjauna žmonių galvas…“

Ar ne idiotizmas, kad daugelyje pasaulio valstybių pripažintos teroristine organizacija Hizb ut-Tahrir galvažudžiai laisvai marširuoja su savo juodomis galvažudžių vėliavomis Europos gatvėmis?

Spalio 23 dieną Hizb ut-Tahrir nariai, mosuodami islamo vėliavomis, kolona nužygiavo iki Kopenhagos geležinkelio stoties ir ten meldėsi.

Breitbart rašoma, kad, kaip pasakoja stebėjusieji, maršo dalyviai meldėsi už tai, kad musulmonų kariuomenės, pagaliau susivienytų ir išlaisvintų okupuotas palestiniečių teritorijas. Minia kvietė įvesti Europos valstybėse šariato įstatymus.

Liaudies išmintis sako: „Jei kiaulę įleisi į bažnyčią, ji užlips ant altoriaus.“ Lygiai taip nutiko Europai su musulmonais. Ar ne laikas „kiaules“ vyti lauk, o naujų neįsileisti?

Vietinės danų televizijos reporteriai pranešė, kad eisenoje dalyvavo ir vyrai, ir moterys su vaikais, kurie ėjo atskira grupe. Jie padėjo nešti juodas Hizb ut-Tahrir vėliavas, labai panašias į kitos teroristinės organizacijos – Islamo valstybės vėliavas.

Danų vyriausybė ketina uždrausti šią teroristinę organizaciją Danijoje. Šių metų vasario mėnesį Danijos Teisingumo ministras Mette Frederiksen pasakė  Politiken: “mano asmeninė nuomonė yra tokia, kad Hizb ut-Tahrir turi būti sunaikinta. Ir kai tik prokuroras pasakys, kad yra pagrindas tam, kad ją sunaikinti, tai įvyks“.

Ta proga ir palinkėkime danams, pagaliau, suskirstyti teroristus į greitai nupjaunačius žmonių galvas ir tuos, kurie jas pjauna lėčiau.

Petras Gulbinskas

Šauksmas