„Klaipėdos diena“ atidaro naują „kacapų“ medžioklės sezoną?

Autorius: LTnacionalistas Šaltinis: http://revoliucija.org/2015/11... 2015-11-07 11:11:15, skaitė 2682, komentavo 0

„Klaipėdos diena“ atidaro naują „kacapų“ medžioklės sezoną?

Vaidas Lekstutis
Vaidas Lekstutis

Lapkričio 6 d. „Klaipėdos dienoje“ išėjo skambia antrašte pavadintas straipsnis: „Prorusiški veikėjai vel kelia galvas“, kuriame šmeižiamas Klaipėdos visuomenininkas Vaidas Lekstutis, kaltinant jį „pritarimu sovietų vykdytam Lietuvos gyventojų genocidui“ ir kt. mūsų Marijos žemelėje esančią žodžio „laisvę“ parodančiais „nusikaltimais“.

Įdomu, kad straipsnyje – ne vien tik priekaištai V. Lekstučiui, kuris, žiniasklaidos ir „patriotų“ įsitikinimu, tikriausiai privalo visada būti su nuleista galva(nnes juk „prorusiškiems veikėjams“ pakelti galvą – baisiausias nusikaltimas!), bet ir užuomina į garsiąją „antikonstitucinių grupių“ bylą ir kovo 19-os kratas Žilvino Razmino, Olego Titorenkos, Giedriaus Grabausko ir kt. patriotų namuose.

Cituojama mums jau pažįstama Klaipėdos prokurorė Edita Mikalainienė, anot kurios „ekspertai“ jau tyrinėja per kratas surinktą medžiagą ir tekstus, tad, „Klaipėdos dienos“ teigimu, rezultatų reikėtų laukti jau „netrukus“. Norėtųsi priminti, kad dar tą pačią kovo 19-ą, per savo surengtą spaudos konferenciją, Klaipėdos vyr. prokuroras Simonas Minkevičius tvirtino, kad „netrukus“, t. y. po savaitės, jau bus ne tik kratų rezultatai, bet dar gal ir įtariamųjų sąrašas.

Bet ėjo ir savaitės, pagaliau, ir mėnesiai, o rezultatų ar įtariamųjų vis nematyti. Galbūt dėl to, kad patys pareigūnai, matydami Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) veikėjų (Artūro Paulausko, Arvydo Anušausko ir Rasos Juknevičienės) inicijuotos politinės bylos absurdiškumą, nusprendėnesitepti rankų tokiais purvinais ir, be to, teisiškai nepagrįstais darbeliais.

Tuo labiau, dauguma kratų metu paimtų daiktų jau grąžinta (išimtys: Ž. Razmino, O. Titorenkos ir G. Grabausko daiktai), tad galėjo pasirodyti, kad šis reikalas jau lyg ir rimsta, o pačios kratos tiesiog užmirštamos kaip tragikomiškas, bet valdžiai neparankus epizodas, rodantis aiškų valdančiojo režimo polinkį į savotišką lietuvišką neomakartizmą.

Bet visgi panašu, kad nuo šiandienos „Klaipėdos diena“ kartu su kitais įsivaizduojamą „rusų puolimą“ išgyvenančiais teisuoliais rengiasi atidaryti naują – rudeninį – „kacapų“ medžioklės sezoną.

Tad labai įdomu – ko dabar laukti Lietuvos opoziciniams judėjimams: naujų kratų bei areštų, gąsdinimų bei grasinimų, sufabrikuotų bylų ir idiotiškų kaltinimų, ar vis dėlto, tiktai dar vieno „demokratų“ oficiozinės žiniasklaidos šnipšto? Kaip sakoma, pagyvensim – pamatysim.