Parodomasis skerdimas: žirafa, liūtas… Žmogus?

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/zirafa-liut... 2015-11-13 22:11:44, skaitė 3054, komentavo 0

Parodomasis skerdimas: žirafa, liūtas… Žmogus?

Danijos zoologijos sodų darbuotojai niekaip negali nusiraminti: ne per seniausiai užmušė ir išdarinėjo žirafiuką Marių, dabar, štai, viešai išdarinėjo liūtą. Motyvacija tiesiog nuostabi: „Mūsų zoologijos sode prisiveisė pernelyg daug liūtų“. Kitaip sakant, vietoje to, kad kontroliuotų žvėrių dauginimąsi, tie išgamos linkę juos žudyti ir daryti iš to šou bei kviesti į šitą šou vaikus, prie kurių tas žvėris ir nužudomas bei išdarinėjamas. Paaiškinimas, kam tai reikia daryti viešai, irgi verčia iš koto:

„Sodo administracija paaiškino, kad nutarė parodyti tokį šou, norėdami pademonstruoti, koks tobulas liūto kūnas, leidęs jam tapti savanos valdovu“.

Hmmm… Žmogų, tarp kitko, irgi priimta laikyti gamtos valdovu… Tai gal ir žmones greitai pradės mėsinėti? Prie vaikų? Darydami iš to šou? Juolab, kad daugelio pasaulinio elito atstovų nuomone tų žmonių planetoje pernelyg daug prisiveisė.

Ir štai kas dar būdinga: vieni išgamos nutarė viešai užmušti ir išdarinėti gyvūną. O kiti išgamos atsibruko į tą renginį ir dar vaikus su savimi atsivedė. Daugumą vaikų reginys šokiravo, o ir kvapas tvyrojo ne pats maloniausias. Kai kurie vargšeliai užsikimšo nosytes, stengėsi nežiūrėti.

Tačiau „pažangių“ gimdytojų tai visiškai nejaudino.

Vakarai serga. Mirtinai serga. Visomenės, kurioje vaikų negalima raginti atlikti namų darbus ar susitvarkyti kambarį (psichologinis smurtas, aha), bet galima atsivesti į gyvūno mėsinėjimo seansą ar priversti lankyti seksualinio švietimo pamokas, kuriose demonstruojama pornografija, jau nebegalima vadinti sveika. Labiausiai stulbina asiliškas užsispyrimas, su kuriuo kai kurie mūsų „elito“ atstovai gena mūsų šalį į tuos pačius Vakarus. Jeigu jiems taip norisi homoparadų ir reginių su skerdiena – tai tegu ten ir grūdasi. Be mūsų. O mūsų visuomenė, kaip byloja, deja, labai retai atliekamos apklausos, iki to dar „nepriaugo“.

www