Teroro aktus Paryžiuje galėjo suorganizuoti ir ne musulmonai

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/teroro-aktu... 2015-11-18 10:24:45, skaitė 2236, komentavo 0

Teroro aktus Paryžiuje galėjo suorganizuoti ir ne musulmonai

Tautos – susirinkimo grupėje užvirė diskusija dėl Vytauto Sinicos straipsnio Delfyje, kuriame autorius siūlo atsisakyti ligi šiol vykdomos pabėgėlių integravimo politikos (http://www.delfi.lt/news/ringas/abroad/v-sinica-jei-pripazinsime-rysi-tarp-islamo-ir-terorizmo-teks-pripazinti-ir-kitus-dalykus.d?id=69572604).

Šauksmą sudomino Prano Valicko komentaras.

“O iš kur jūs tokie tikri, kad sprogdinimus suorganizavo musulmonai?”

1. Dėl teroro akto Prancūzijoje stipriai apribotos piliečių teisės. Tas labai naudinga bankininkams ir Prancūzijos valdžios luomui.

2. Savižudžio kūną sprogmenys sudraskė į skutelius ir išmėtė didžiausiame plote, o jo pasas liko gulėti nusikaltimo vietoje sveikut sveikutėlis. Policija pasižiūrėjo į pasą ir iš karto viskas aišku, visas tyrimas atliktas – siras.

3. Per 2001.9.11 Pasaulio Prekybos Centro Niujorke susprogdinimą atsitrenkę lėktuvai sukėlė bokštų gaisrą, kurio temperatūra buvo tokia aukšta, kad išsilydė plieninės kolonos ir sijos, ir bokštai sugriuvo – taip teigia oficialus tyrimas. Bet lėktuvų pagrobėjų pasai buvo rasti sveikut sveikutėliai – nesudegė!!! Plieno lydymosi temperatūra virš 1500 laipsnių celzijaus ir plienas išsilydė, bet popierinis pasas nesudegė. Stebuklas. Pagal pasą tuoj pat nustatė, kad reikia mušti Afganistaną.

4. Dabar Paryžiuje lygiai toks pats fokusas su pasu. Visiškai neįtikina. Antrą kartą toks pats stebuklas – visiškai nestebuklas.  Galėjo sugalvoti ką nors originaliau. Be to, joks nusikaltėlis, eidamas daryti nusikaltimą paso kišenėje nesineša, o pagautas dažnai sako svetimą vardą. O čia dabar siras pasielgė labai nevykusiai – pirmiausia nusikaltimo vietoje padėjo pasą, kad  bomba jo nesugadintų, o po to susisprogdino – visiškai nelogiškas elgesys.

5. Kai JAV ir NATO žudo žmones Azijoje ir Afrikoje – visi tyli. Pvz., Irake amerikiečiai nužudė virš 1,6 milijono, Libijoje NATO (tarp jų ir Prancūzija) daugiau kaip 100 tūkstančių, tai visi tyli. O kai Vakaruose nužudo tūkstančius kartų mažiau, tai visi klykia. Nors pagal braižą yra didžiausia tikimybė, kad teraktą Paryžiuje suorganizavo JAV. Amerikai teraktas labai naudingas. Jis gali priversti Prancūziją pradėti karą prieš Siriją. O iš Sirijos vyriausybės pusės daryti tokį teraktą yra didžiausia kvailystė – lyg tai Sirų vyriausybei dar per maža priešų ant savo galvos, dar reikia prisišaukti ir prancūzus, o kartu ir visą NATO. Islamo Valstybės (angliškai ISIS) teroristai iš NATO valstybių gauna ginklus. Arabų valstybėse ginklai negaminami, o visokie rašinėtojai zaunija, kad Islamo Valstybės teroristus remia ir ginkluoja Saudo Arabija, Kataras, kiti arabų karaliukai. Ar labai tie karaliukai galėtų remti, jei jiems ginklų neduotų JAV, NATO ir ES? Dabar mums pučia miglą, kad Islamo Valstybės banditai sprogdina savo geradarius, iš kurių gauna ne tik ginklus bet ir diplomatinę pagalbą, ir pinigų. Tokių dalykų pasaulyje niekada nebūna. Čia tik pasakos propagandos iškvailintai publikai. Labiausiai tikėtina, kad Paryžiaus teraktą organizavo ne Sirijos vyriausybė ir ne Islamo Valstyvės banditai.

6. Kas iš terakto turi naudą, tas jį ir suorganizavo, o vykdytojai gali būti ir pasamdyti.

Pranas Valickas

Šauksmas