Turkijos likvidacija prasidės rytoj. Amerika nusiplauna rankas

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: http://ldiena.lt... 2015-11-24 20:07:19, skaitė 5882, komentavo 0

Turkijos likvidacija prasidės rytoj. Amerika nusiplauna rankas

Šiandien Rusija susiduria su ne kuriais organizaciniais apribojimais:

1 - Maskvoje dabar (konkrečiai dabar) šeimininkauja liberalų šestiorkė Dvorkovičius. Putinas - Sočyje. Medvedevas - Kambodžoje. Šoigu - Kaire. Rimti ir konkretūs sprendimai bus priimami susirinkus rytoj. O spręsti yra apie ką.

2 - Turkijoje šiuo metu yra kelios dešimtys tūkstančių potencialių įkaitų - Rusijos piliečių. Juos būtina iš ten išvežti. Sveikus. Jeigu tam reikia šypsotis ir mosuoti rankutėmis, vadinasi, rusai šypsosis ir mojuos rankutėmis.

Labai įdomios naujienos ateina iš Vašingtono:

1 - Pentagonas negali patvirtinti, kad numuštas SU-24 buvo įskridęs į Turkijos oro erdvę, pareiškė Pentagono atstovas Styvas Uorenas.

2 - Pentagonas pareiškė, kad Turkija veikė kaip suvereni valstybė, o ne kaip amerikiečių koalicijos narė, pabrėždamas, kad tai "Insidentas tarp Rusijos ir Turkijos":

This is an incident between the Russian and the Turkish governments. It is not an issue that involves the (U.S.-led coalition operations)," Col. Warren told a Pentagon briefing, speaking via video-conference from Baghdad, Reuters reports. - http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/12013212/Turkey-shoots-down-Russian-military-plane-on-Syria-border-live.html

---

Kažkas man tyliai kužda, jog Turkijos kurdai staiga ir netikėtai gaus trečdalį Turkijos teritorijos savo nacionalinės valstybės įkūrimui. O tolimesnėje ateityje - Stambulas vėl taps Konstantinopoliu.