Landsbergistai ir VSD provokatoriai – prieš Giedrių Grabauską

Autorius: LTnacionalistas Šaltinis: http://revoliucija.org/2015/11... 2015-11-25 10:54:53, skaitė 2577, komentavo 0

Landsbergistai ir VSD provokatoriai – prieš Giedrių Grabauską

G. Grabauskas
G. Grabauskas

Pastaruoju metu vis dažniau tenka išgirsti absurdiškų kaltinimų ar grasinimų, kuriuos aktyvių ir kovingai nusiteikusių Lietuvos patriotų atžvilgiu meta įvairūs provokatoriai bei apsišaukėliai. Prieš keletą savaičių kalbėjome apie sisteminės žiniasklaidos keliamą ažiotažą prieš klaipėdietį Vaidą Lekstutį; tuo tarpu šiandien landsbergistų taikiklyje atsidūrė dar vienas pažangiųjų Lietuvos jėgų atstovas, Giedrius Grabauskas.

Kaip žinia, G. Grabauskas – vienas iš tų, kurių namuose kovo 19 d. buvo atliktos kratos, keliant absurdiškus kaltinimus tariamu „antikonstitucinių grupių kūrimu bei veikla“, kartu su Žilvinu Razminu, Olegu Titorenka ir kitais bendraminčiais.

Tačiau akivaizdu, kad „patriotams“ neužtenka vien tokių bauginimo akcijų: be to, kad šį mėnesį tautininkas Skomantas Jankauskas padavė G. Grabauską į teismą už tariamą „šmeižtą“, lapkričio 20 d. „Lietuvos Sąjūdis“ pridavė skundą dėl tariamo G. Grabausko šmeižtą prieš vadinamųjų pokario „partizanų“ vadeivą Joną Žemaitį-Vytautą.

Esą landsberginei-smetoninei Lietuvos istoriografijai ir oficialiajai ideologijai neparankių faktų įvardijimas, paprasčiausios nuomonės pareiškimas – nusikaltimas. Na, o tuo pačiu jau gerai žinomi kenkėjai bei provokatoriai ir toliau siuntinėja šmeižikiškais kaltinimais persunktus skundus į Valstybės Saugumo Departamentą (VSD) bei kitas represines struktūras dėl tariamų G. Grabausko bei kitų aktyvių piliečių „nusikaltimų“.

Tokia jau ta „demokratinė“ Lietuva: kada tik pasakai ką nors, ar tai būtų apie dabartinę visuomenės padėtį, ar apie istoriją – jei tik tai iš esmės prieštarauja viešpataujančiai santvarkai ir jos diktuojamai ideologijai, iš karto atsiduri landsberginių „teisuolių“ taikiklyje, esi apšaukiamas didžiausiu priešu, blogiečiu, nusikalteliu, neretai dar, „kacapu“, „vatniku“ ar „šiukšle“.

Bet kuriuo atveju, provokatoriai bei kiti kenkėjai gali būti tikri, kad šitokie pigūs žaidimai ne tik neįbaugins, bet tik dar labiau paskatins pažangiąsias Lietuvos opozicines jėgas tęsti savo darbą ir kovą dėl tikros Lietuvos nepriklausomybės atstatymo ir socialinio teisingumo mūsų šalyje.