ISIS posterių mergaitė iš Austrijos užmėtyta akmenimis. Pamokanti istorija mergužėlėms, tolerastijos pakastomis smegenėlėmis

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2015-11-25 16:20:03, skaitė 5661, komentavo 0

ISIS posterių mergaitė iš Austrijos užmėtyta akmenimis. Pamokanti istorija mergužėlėms, tolerastijos pakastomis smegenėlėmis

2014 m. pavasari dvi nepilnametės bosnių kilmės mergužėlės iš Vienos – 17-metė Samra Kesinovic ir 16-metė Sabina Selimovic paspruko iš namų, nuskrido į Turkiją ir jau iš ten pėsčiomis perėjo į Siriją. Tam, kad prisijungtų prie ISIS kovotojų.

Tiksliau, taptų “seksualinio džichado” kovotojomis, t.y. teroristų sugulovėmis aka “karo žmonomis”.

Islamistų propaganda puikiai išnaudojo į jų rankas patekusias dailios išvaizdos europietes, kurdama reklaminius posterius su jų atvaizdais, raginančius kitas silpnesnio maumenėlio merginas iš Europos pasekti jų pavyzdžiu ir prisijungti prie “seksualinio džichado”

Musulmoniškais apdarais padabintos ir kalašnikovais apsikarsčiusios Samra ir Sabina noriai pozavo ISIS kovotojų ir vėliavų fone, kurdamos teigiamą teroristų sugulovių įvaizdį.

Deja, gyvenimas pas islamistus – ne reklaminis posteris. Viena mergužėlė -16-metė Sabina Selimovic – žuvo jau po pusmečio.

O neseniai Austriją pasiekė žinia, kad buvo nužudyta ir antroji mergina – jau 18-metė Samra Kesinovic.

Paragavusi iki soties tikrojo islamiško gyvenimo būdo, sekualinio džichado nukamuota “karo žmona” bandė pasprukti iš ISIS “sostinės” – Rakos miesto.

Vargšelė buvo sučiupta ir, kaip teigia kartu su ja gyvenusi mergina, iškilmingai užmėtyta akmenimis. Už išdavystę ir dezertyravimą iš kovos su netikėliais seksualinio fronto.
—————————
Ką gi, labai pamokanti istorija.

Ne paslaptis, kad ir mūsuose esama įvairaus plauko ir stoto kusaičių. Kurių smegenis veikia ta visokių delfių nuolat rutuliojamas propagandinis ciklas “egzotiški svetimšaliai kitatikiai vyrai geresni, nei lietuviai”

Tokio tipo žinios apie liūdnus kvailučių europiečių likimus dar gali bent kiek pagydyti jų smegenėles.

sabina selimovic
Sabina Selimovic

samra kesinovic1
Samra Kesinovic

samra kesinovic2
Samra Kesinovic

Šaltiniai:
————-
http://www.telegraph.co.uk/…/Teenage-Austrian-poster-girl-f…
http://www.dailymail.co.uk/…/Teenage-Islamist-poster-girl-f…
http://metro.co.uk/…/austrian-teenager-who-joined-isis-is-…/
http://www.mirror.co.uk/…/teenage-isis-poster-girl-who-6891…
Teenage Austrian ‘poster girl for the Islamic State’ killed by group for trying to escape