Welcom to Lithuania, Alacho kariai! Lietuvos pensininko Drąsučio Bočelio laiškas „Islamo valstybės“ Kalifui

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/welcom-to-l... 2015-11-29 20:05:52, skaitė 2741, komentavo 0

Welcom to Lithuania, Alacho kariai! Lietuvos pensininko Drąsučio Bočelio laiškas „Islamo valstybės“ Kalifui

„Islamo valstybės“ Kalifui ir jo šeichams Abu Bakr al-Bagdadi, Аbu Omar aš-Šišani, Аbu Ali-Anbari, Аbu Muchamedi… ir kitiems Alacho kariams.

Po to, kai mūsų Seimas beveik vienbalsiai nutarė priimti į Lietuvą visus Islamo valstybės džichadistus, net nesant jokios galimybės, nei teorinės, nei praktinės, patikrinti jų asmens duomenis, susidarė puikios sąlygos Lietuvoje įtvirtinti Islamo Kalifatą.

Aštuoni seimo nariai, pasisakę prieš Lietuvos islamizaciją, niekaip neįtakos palankios politinės situacijos Islamo pergalei šioje Alacho užmirštoje ir pačioje skurdžiausioje ES valstybėje.

Mums, Lietuvos pensininkams, Kalifatas yra vienintelis išsigelbėjimas nuo bado, nuo valdžios surengto genocido, vienintelė viltis išgyventi šią žiemą.

Net Sinbadas jūrininkas savo kelionėse nebuvo sutikęs tokio vaiduoklių laivo, kokį mums atplukdė iš ofšorų į Klaipėdą. Šis laivas iš mūsų kišenių šią žiemą siurbs į netikėlių bankus paskutinius centus geriau, negu garsusis Ali-Baba ir visi jo 40 plėšikų. Iš mūsų atimama paskutinė kruopų sauja. Mes priversti rinktis: arba sušalti, arba badauti.

Būdami Kalifate, bent kartą metuose, bent per Ramadano mėnesį, kai musulmonai dalina maistą neturtėliams, mes galėsime sočiai pavalgyti, pasijausti žmonėmis.

Mums net nekyla abejonės, kad musulmonas su musulmonu, o juo labiau su žilagalviu seneliu, kuriuos jūs gerbiate, niekada nesielgs taip gyvuliškai, kaip Lietuvos valdžia – tie buvę komunistai-išverstakailiai ir jų vaikai su anūkais.

Alacho valia įsikūrus Kalifatui ir įvedus šariatą, mes turėsime didelę dvasinę palaimą stebėti teisingumo įsigalėjimą Lietuvoje, kurioje lig šiol veikia vien tik teisėjų teisė teisėjams, matydami, kaip valdžios vagys ir korupcionieriai bus viešai plakami rykštėmis miestų aikštėse.

Atvykę į Lietuvą Alacho kariai čia bus saugūs, galės drąsiai vežioti miestų transporte automatus ir granatsvaidžius, nes lietuviams jau taip įskiepyta tolerancija visokiam blogiui, kad mums vis tiek, ar šalia sėdi žmogus su automatu, ar senelė.

Islamo Kalifatas išspręstų Lietuvoje visiems laikams lytinių iškrypėlių ir jų agentų vadžios struktūrose problemą, užkirstų kelią šeimos griovimui, jaunimo tvirkinimui.

Taigi, welcom to Lithuania, Alacho kariai, be jūsų čia prapultis, ir ne tik seneliams, bet ir jaunimui, kuris Lietuvoje neturi nei darbo, už kurį įmanoma prasimaitinti, nei jokių perspektyvų.

Lietuvos pensininkas Drąsutis Bočelis

P.S. Tai sarkazmas, pro ašaras, žinoma, nes toka Lietuvos kasdienybė.

Šauksmas