Nuogus Beatos Tiškevič papus Nacionalinio dramos teatro scenoje dengė tik meilė Putinui

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://ragelskis.lt... 2015-12-04 00:03:49, skaitė 6123, komentavo 0

Nuogus Beatos Tiškevič papus Nacionalinio dramos teatro scenoje dengė tik meilė Putinui

Pavargusiems nuo politikos Lietuvos piliečiams nepavyko nuo jos pasislėpti netgi tamsų vakarą pasprukus į Nacionalinį Dramos Teatrą.

Vengrų režisieriaus režisuotame spektaklyje pagal lietuvių dramaturgo laikraštinių ir internetinių naujienų kompiliaciją pastatytas "Didis blogis" alsavo ne tik Blogiu, vidiniais, išoriniais bei kaimyniniais demonais, bet ir plikais papais pagardinta tarptautine politika.

Beveik visos vaidinusios teatro trupės moterys pasidemonstravo ir pasimatavo savo asmeniniu pieno ūkiu. Ačiū Dievui ir režisieriui, kad bent jau Vaivai Mainelytei buvo padaryta išimtis ir josios tarybinės Lietuvos laikų erotinė romantika, kadaise traumavusi jautrią tarybinio žmogaus psichiką, nebuvo sugriauta nepriklausomos Lietuvos nūdieninio vaizdo...

Tačiau šį kartą vaidinimo papais srityje nepralenkiama ir neabejotina spektaklio žvaigžde tapo žymi lietuviško feisbuko veikėja Beata Tiškevič-Hasanova, kuriai teko garbė savo krūtimis dvi valandas pridenginėti egzistencialistinę scenos tuštumą ir tuštumą apskritai.

Todėl netgi ir bandymas iš metafizinių spektaklio kūrėjų aukštumų apšikti Kremliaus-Mordoro bokštus ir už jo sienų tūnantį Sauroną-Vladimirą baigėsi pigiu ir varjete kikenimą primenančiu bajeriukų vinegretu, kuriame susimaišė Donbasas, Malaizijos laineris, Maidauno psichai pasiklydę Lietuvoje, valdiškas pidorasingo piaras ir net kelių Nacionalinių premijų laureatų neįgalumas savimi pateisinti juodojoje Scenos Skylėje (ta prasme - rūroje) vykstantį voverių blusų cirką.

Sunku kurti už pinigus.

Dar sunkiau yra už pinigus parsidavinėti politinių kurvų klientams.

Tačiau vieną dalyką už pinigus visada lengva ir smagu daryti - rodyti papus. Ir nesvarbu ar jais maskatuojama Nacionalinio Dramos Teatro scenoje, ar aplink cinkuotą vamzdį.