Skurdžiai lietuviai veltui gydys pasaulio korupcijos čempionus ukrainiečius!

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/skurdziai-l... 2015-12-09 11:22:33, skaitė 3125, komentavo 0

Skurdžiai lietuviai veltui gydys pasaulio korupcijos čempionus ukrainiečius!

Gruodžio 8 dieną JAV viceprezidentas Baidenas, kalbėdamas Ukrainos Aukščiausioje radoje, pasakė, kad nėra pasaulyje labiau korumpuotos valstybės, negu Ukraina: „Aš niekada nepasakoju žmonėms iš kitų valstybių, ką jie turi daryti, bet jūs nerasite nei vienos demokratijos pasaulyje, kur korupcijos vėžinis auglys taip klestėtų. Jūs negalite surasti nei vienos tokios valstybės.“

Esame skurdžiausia valstybė Euro zonoje. Esame savižudybių ir girtuoklystės pasaulio čempionai. Skursta kas penktas lietuvis. Niekam nėra pinigų: nei ligoninėms, nei mokykloms, nei vaikams, nei jaunimui, nei seneliams. Niekam nėra. Vien labdarų akcijos kas antrą dieną. Tai sriubai, tai aparatui vaikų ligoninei, net kariuomenei vargšei remti. Liemenių, pasirodo, kariuomenė neturi. Vokiškus automatus su kreivais vamzdžiais turi, o liemenes bendero-fašistams atidavė, kad tie savo bendrapiliečius šaudytų, o patys būtų neperšaunami.

„Kitais metais planuojama tęsti Ukrainos karių reabilitacijos programą. Sausio mėnesį turėtų atvykti pirmieji sužeistieji, per metus vėl planuojama priimti 50 karių“, – visuomenę informavo Krašto apsaugos ministerijos atstovė Asta Galdikaitė. Lapkričio 24 dieną į Lietuvą atvyko keturi Ukrainos kariai, jų reabilitacija tęsis iki gruodžio 22 dienos karių reabilitacijos centre Druskininkuose.

Pasirodo, kad taip buvo įgyvendintas Ukrainos ir Lietuvos susitarimas per 2015 metus reabilitaciniam gydymui priimti 50 karių.

Pernai „Baltijos ekonomikos tigras“ Lietuva finansavo 43 Ukrainos karių ir civilių gydymą!

O kur, leiskite paklausti Ukraina, su savo 46 milijonais gyventojų, dešimtimis milijardierių-oligarchų, dešimtimis tūkstančių gydytojų, tūkstančiais ligoninių ir sanatorijų?

znimok_ekrana_2015-10-09_o_09.57.34
Porošenkos rūmų kompleksas Dnepro pakrantėje

Gyvena jų alkoholikas Valcmanas, dar „šokolodiniu zuikiu“ vadinamas, ant Dniepro kranto. O jo rūmai rūmai ir dvaras dvaras, didesni nei pas Obamą. Atvežtų savo armiją į tą dvarą pagydyti, šokoladais atpenėtų. Bet ne, kam savo pinigus taškyti, už juos galima dar vieną šokolado fabriką įrengti. Tegul ubagai lietuviai ne senelius ar vaikelius savo gydo, bet jo fašistus – galvažudžius.

b40c79fbe423ff7d6fd3e30c7f0
800 kg sveriančią auksinę minora oligarchas Rabinovičius dovanojo Izraeliui. Kiek joje ukrainiečių prakaito ir ašarų?

Aš nevardinsiu šito „šokoladinio zuikio“, jo chuntos ir visų tų pas mus vežamų gydyti „cherojų“ žygdarbių. Jie visi yra įamžinti Eduardo Chodoso videoarchyve http://hodos-video.com/videoarkhiv/. Kas nematė labai rekomenduoju.

Pabaigai keli geriausiai vertinami Delfio skaitytojų pasisakymai dėl Ukrainos kariškių gydymo:

„Svetimos valstybės karius gydom,o savos valstybės antiteroristinis būrys elgetauja Facebooke“.

„O vat man, LT piliečiui, mokėjusiam mokesčius Lietuvoje, reabilitacijai tėvynė pinigų neturi. Matyt reikia kovot ne už LT o už Ukrainą, kad sulauktum paramos Lietuvoje..“

„Eilinis pinigų plovimas? o Lietuva gydo savo vaikus??? Aj kam… geriau gerai pasirodyti prieš šeimininką?“

Petras Gulbinskas

Šauksmas