Darius Trečiakauskas: Yla visada išlenda iš maišo

Autorius: Darius Trečiakauskas Šaltinis: https://minfo.lt/nuomones/stra... 2022-10-14 15:57:00, skaitė 368, komentavo 4

Darius Trečiakauskas: Yla visada išlenda iš maišo

Šitą liaudies išmintį puikiai žino kiekvienas pirmokas, bet panašu, kad ne mūsų valdžioje esanti “geriausia kas galėjo nutikti Lietuvai”.

Europos Parlamente vykstančiuose Covid klausymuose Europos Parlamento narys Rob Roos, vienai iš Pfeizer direktorių uždavė tokį klausimą:- „Ar Pfizer COVID vakcinos, prieš patekdamos į rinką, buvo testuotos ar jos stabdo viruso plitimą ? Prašau atsakyti tik taip ar ne.“ Ir viena iš Pfizer vadovių J. Small atsakė:- „Kas liečia klausimą ar prieš patenkant į rinką mes žinojome, kad jos stabdo imunizaciją- NE- CHA - CHA“. 

Šiandien virš 70-ies procentų Lietuvos gyventojų akivaizdžiai pamatė ir suvokė – valdžia juos apgavo, išprievartavo ir paliko likimo valiai. Valdžia su visokiomis šimonytėmis, dulkiais, andrikienėmis, žemliais-balevičiais, kasiulevičiais, „žiniasklaida“ ir kitais „expertais“ ir paklotukais (infuenceriais), už šimtus milijonų (o gal ir milijardus) mūsų visų pinigų vertė, prievartavo, diskriminavo, segregavo ir kitaip pamynė mūsų visų pamatines konstitucines teises. 

Tokio visuomenės skaldymo ir supriešinimo nebuvo nuo sovietinės okupacijos pradžios, kai laisvės gynėjai išėjo į miškus, o kiti pasistengė prisitaikyti ar išlikti neutraliais. 

Dalis žmonių atsilaikė ir dabar - nekišo peties už cepeliną ar bilietą į kino filmą. Ir šiandien jie gali jaustis didvyriais. Bet tikrais didvyriais jie taps tiktai jeigu vietoj savo feisbukinio viešinimosi ir gyrimosi, jie pasistengs suprasti ir atjausti tuos 70 procentų Lietuvos gyventojų. 

Turime nepasiduoti valdžios provokacijoms ir priešinimui – mes visi esame viena TAUTA ir nei vienas iš paprastų Lietuvos piliečių nėra kaltas, kad taip atsitiko. KALTA YRA VALDŽIA ir parsidavusi žiniasklaida. Nereikia pykti ant žmonių dėl to, kad jie nesugebėjo atsilaikyti, pasidavė, juos apgavo, jie nesidomėjo ... tokiam beprotiškam valdžios ir informacijos priemonių terorui tikrai ne kiekvienas galėjo atsispirti.

Tik visi kartu, visi drauge, susivieniję vardan Konstitucijos, vardan Tautos ir Valstybės, mes sugebėsime išmėžti šitas Augijaus arklides.

Spalio 22 d. 13-ą val. Vilniuje parodykime savo VIENYBĘ !!!