Kas ne su mumis, tas turi būti sunaikintas, išmestas iš bendruomenės, išvarytas iš genties, iš jo turi būti atimtos visos teisės

Autorius: Kastytis Braziulis Šaltinis: https://www.facebook.com/kasty... 2016-01-13 09:59:08, skaitė 3567, komentavo 0

Kas ne su mumis, tas turi būti sunaikintas, išmestas iš bendruomenės, išvarytas iš genties, iš jo turi būti atimtos visos teisės

Tolerantai yra pasirengę atimti teises iš tų, kurie turi priešingą, nei jie nuomonę pabėgėlių, feminisčių, homoseksualų, juodaodžių atžvilgiu. 

Tolerastų politika itin pasireiškia Europoje. Pateiksiu keletą pavyzdžių.

Pirmas. Kai pabėgėliai prievartavo, seksualiai priekabiavo, apiplėšinėjo merginas ir moteris, tai Vokietijos policija nieko nedarė, nereagavo. Bijojo tvarką įvesti, nes ten juk pabėgėliai, juos Merkel pakvietė.

Kai po kelių dienų Vokietijos žmonės susirinko į vieną vietą ir surengė demonstraciją, kurios metu reikalavo tvarkos, apsaugoti žmonas, dukras, merginas, tai policija akimirksniu rado pajėgų ir žinojo kaip veikti. Ji naudojo lazdas, vandens patrankas prieš savo piliečius.

Antras. Vokietijos spauda apie pabėgėlių nusikaltimus tylėjo užpakalį įgaubusi, nes jei ką nors parašys, tai juos užgaus, pažeis jų teises. Spauda, žurnalistai visuomenei melavo, nenorėjo sakyti jai tiesos, buvo neobjektyvi ir šališka.

Kai Vokietijoje vyko demonstracijos, kai keli Vokietijos vyrai sumušė kelis pabėgėlius, tai pilna spauda nuotraukų, reportažų ir straipsnių, smerkiančių nenaudėlius.

Trečias. Švedijos spauda pranešė, kad kelte 4 Švedijos piliečiai išprievartavo moterį. Rusijos spauda, Kiseliovo pakraipos, pasigavę šią informaciją, rodė savo piliečiams žiūrėkite kokia supuvusi yra Europa. 

Po kelių savaičių paaiškėjo, kad Švedijos piliečiai yra afganistanietis, sirai, irakietis. Nei vieno švedo ten nebuvo. Švedijos pilietis nėra švedų tautybės žmogus. Visi iš tų, anų kraštų. Spauda tylėjo, nes siekė apsaugoti juos ir JŲ TEISES.

Ketvirta. Kai Lietuvos garsus muzikos atlikėjas išsakė savo neigiamą nuomonę apie homoseksualus, tai buvo sutryptas ir apšmeižtas ir išmestas iš visų projektų ir renginių. Jį kaip mat pastatė į vietą ir atėmė visas galimybes uždirbti iš to, ką tu geriausiai moki ir iš to kur jis yra jau pripažintas. Jei turi kitą nuomonę, tai tavo talentinga muzika yra nulis, niekam tikusi ir nepriimtina. Žmogus kaip mat prarado savo teises į žodžio laisvę.

Penkta. Švedijoje parduotuvėje pabėgėlis papjovė švedę mamą ir jos sūnų. Policija, valdžia ir žurnalistai tylėjo kaip vandens prigėrę, nesakė nusikaltėlio tapatybės, nes tai galėjo įžeisti jį ir kitus pabėgėlius. Nusikaltėlio pavardė ir tautybė tapo viešai žinoma tik po kelių mėnesių.

Šešta. Vokietijos visuomenė, matydama, kad policija nesugeba apginti jų žmonų, dukrų ir merginų ėmėsi iniciatyvos burtis į visuomenines grupes, vaikščioti gatvėmis ir užtikrinti viešą tvarką.

Vokietijos valdžia, policija iš karto pareiškė,kad jie nesutinka su šia iniciatyva. Jų teigimu, tik valstybė turi teisę užtikrinti saugumą. Įdomu, kas iš visuomenės atskiro jo nario atėmė teises į saugumą. Kodėl jis negali ginti savęs ir savo šeimos, kai iškyla pavojus?

Septinta. Pabėgėlis nužudė lietuvį paauglį už tai, kad lietuvis gynė mergaites nuo šio ir kitų pabėgėlių priekabiavimų. Švedijos spauda suskubo rašyti, kad lietuvis nesutarė su pabėgėliu, su juo ginčijosi ir jį įžeidinėjo. Žodžiu, vos ne pats lietuvis kaltas. Šlykštu.

Dėl tolerancijos vienai žmonių grupei, tolerantai yra pasirengę apriboti kitos žmonių grupės teises ir laisves. Tai pasakykite man koks skirtumas tarp tolerancijos politikos ir putlerizmo, fašizmo ir bolševizmo?