Masinė durnasklaida ir IŠGAMOS VALDŽIAGYVIAI - ištikimiausi legalios ALKOmafijos verslo partneriai

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://ragelskis.lt... 2016-01-22 17:36:33, skaitė 5739, komentavo 0

Masinė durnasklaida ir IŠGAMOS VALDŽIAGYVIAI - ištikimiausi legalios ALKOmafijos verslo partneriai

Gerbiamo Aurelijaus Verygos įrašas apie artėjantį "sunkų" moralinį pasirinkimą skandinavų bankams priklausančiai Lietuvos šūdasklaidai "Siekis mažinti alkoholio vartojimą šalyje taps išbandymu žiniasklaidos savininkams ir vadovams", iššaukė trumpą repliką apie tas nepabaigiamas "verslo" isterikas dėl "beprasmiškais", "drakoniškais" ir "nedemokratiškais" draudimais "žlugdomo verslo".


Tobulas lietuvio portretas IŠGAMŲ VALDŽIAGYVIŲ akimis: vaisiaus alkoholinio sindromo sužalotas individas - bukas, nereiklus, puikiai tinkantis atlikti juodą darbą liumpenas.

Prisiminkite, kaip buvo draudžiama tabako gaminių reklama: visa durnasklaida žviegė, kad ji padvės badu, visos reklamos agentūros pasakojo siaubo istorijas, kaip Lietuvoje nebeliks reklamos agentūrų... O greta mūsų lietuviškų(?) verkšlentojų netgi "Formulės 1" savininkai pareiškė, kad joje dalyvaujančios automobilių komandos užsilenks be legalių narkotikų pinigų (prisimenate - beveik visos komandos reklamavo kažkurią cigarečių markę).

Ir ką. Realybėje po cigarečių reklamos draudimo nieko tokio neįvyko - atsilaisvinusius reklaminius plotus iškart užpildė kito šūdo, kurį be reklamos parduoti neįmanoma, reklama.

Alkoholio atveju viskas yra identiška. Vieninteliai nukentėjusieji čia bus legali ALKOmagija su IŠGAMŲ valdžiagyvių stogu vykdanti Lietuvos genocidą.

O valstybės masteliu verslas net nepajus, kad kažkas kažko neteko. Atvirkščiai, pinigai, kurių iš žmonių nesurinks ALKOmafija, bus išleisti kitoms prekėms. maža to, bet koks girtų žmonių skaičiaus ir "pragertų valandų" skaičiaus sumažėjimas - tai milžiniškas ekonominis stimulas valstybės mąsteliu.

Šlykščiausia, kad visi kieno interesai yra sumerkti į ALKOmafijos verslą (alkoholizatoriai, valdžiagyviai, reklamščikai, masiniai durnintojai ir alkonuodų platintojai) kuo puikiausiai tai supranta, tačiau jiems lengviau toliau naikinti ir debilizuoti jų taip niekinamus "runkelius", negu padaryti GERĄ DARBĄ visai valstybei ir VISAI visuomenei, o ne savo ALKOmafijos klaneliui.

Ne, šitiems išgamoms, geriau tegu ir toliau šimtai tūkstančių lietuvių naikinasi, žudosi, gimdo debilus ir atlaisvina teritoriją kitoms tautoms.

Ir jeigu mes, lietuviai, paklusniai vykdysime mūsų(?) ŠŪDELIČIO ir juos aptarnaujančių pačiulptukų mums primetamą programą, tuomet kitos tautos anksčiau ar vėliau apsigyvens Lietuvoje ir mūsų žemė taps jų tėvyne.

LIETUVI, PRISIMINK - TIK BLAIVA IR DORA TAUTA TURI TEISĘ BŪTI!