XXI amžiaus rudmarškiniai tai rudaodžiai, dar vadinami #mažučiais

Autorius: Vincas Šaltinis: http://www.alfa.lt/straipsnis/... 2016-01-28 13:14:35, skaitė 3509, komentavo 0

XXI amžiaus rudmarškiniai tai rudaodžiai, dar vadinami  #mažučiais

Sisteminėje žiniasklaidoje vis labiau pasiveržia #mažučių nusikaltimus aprašančios antraštės, problema tokia didelė, kad net cenzūros uštvara nebesulaiko.

#Mažučiai pasižymi gerokai platesniu emociniu diapazonu, arba labai smarkiai myli arba tuojau pat neapsakomai nekenčia, net gali ir nužudyti. Tai žinodami transnacionalinių  korporacijų savininkai (Globalus Prediktorius) nusprendė, kad tai puikus įrankis prieš apsirijusius vakariečius vykdyti terorą. Nes atėjo laikas įvesti griežtą fašizmą, juk „Bolivaras dviejų nepaneš“ (smarkų teisių, laisvių bei vartojimo apribojimą - idealiu atveju Orveliškus 1984-uosius), tik reikia kad patys gyventojai paprašytų "griežtos rankos". Kadangi patys teroro prieš save nevykdys, reikia kažkaip pateisinti, o patogiausia nurašyti ale nevaldomai stichijai (Force majore), nors ta stichija dar ir kaip valdoma.

Vis daugėja antraščių kad vargšai pabėgėliai "netyčia" papjauna ir prievartauja vietinius, o kadangi tolerantiškoje Europoje už tai jiems niekas rankos, kojos ar galvos nenukirs, jie jaučiasi čia visai komfortiškai.

PVZ: Švedijos policininkams tenka sprukti iš pabėgelių centro: "Švedijos policija spruko nuo įtūžusios migrantų minios."

Arba štai #mažutis švedei norėjo padaryti didelį myliu myliu, bet kai toji atsisakė, padarė dideli nemyliu - papjovė: "Penkiolikmetis migrantas mirtinai sužalojo Švedijos pabėgėlių centro darbuotoją."

Jūs pažiūtėkite į vargšą švedų policininką, juk jis supranta, kad jo šalį naikina, bet nežino kodėl ir kam visa tai, juk #mažučiai dabar yra iubermenšai - jų negalima liesti. O ilgainiui policija bijos važiuoti į jų kvartalus (kaip tai yra Prancūzijoje). Daugiau suprastų, jei mokėtų rusiškai ir perskaitytų "Ilgalaikę biblinio projekto vadeivų strategiją, kaip įveikti koraninį islamą".

  

O dar mums delfiai priekaištauja kad lietuviai pasirodo labai netolerantiški tikri naciai - prieštarauja #mažučių invazijai. Delfiai irgi neskaitė "Ilgalaikės biblinio projekto vadeivų strategijos kaip įveikti koraninį islamą".

Reikia nepamiršti kad mes gyvename kapitalistinėje visuomenėje, o joje NĖRA VIETOS UŽUOJAUTAI IR PAGALBAI yra tik NAUDA. Kai nebuvo "kažkam" naudinga, jokia Vokietija nepriėmė naikinamų vietnamiečių, irakiečių ir daugelio kitų. Kad taptum Vokietijos piliečiu reikėjo praeiti labai ilgai trunkančias ir kankinančias biurokratines procedūras, galima priminti kaip mūsų tautiečiams net vizą buvo sunku gauti kad mašinytę parsivežti. O dabar - prašau "#mažučiai welcome" ir jokių dokumentų nereikia.