Ronas Polas: artinasi baisi krizė

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/ronas-polas... 2016-02-10 20:25:28, skaitė 2958, komentavo 0

Ronas Polas: artinasi baisi krizė

Daktaras Ronas Polas, buvęs kandidatas į JAV prezidentus, pradirbęs Kongrese 22 metus, trumpam sugrįžo į Vašingtoną.

Jis nusprendė tai padaryti, kad supažindintų amerikiečius su savo matymu, kokia bus kita finansinė krizė JAV. Jau 2016 metais virš vieno trilijono dolerių buvo nušluota iš fondų rinkos. Tai buvo blogiausia istorijoje metų pradžia ir pats didžiausias savaitinis kritimas rinkose per beveik 5 metus.

Ronas Polas sako, kad artėjanti krizė bus gerokai sunkesnė už tą, kurią Amerika pegyveno 2008 metais, nes JAV dabar yra ant realios „valiutinės krizės“ ribos – tokio mastelio krizės, kurios nebuvo daugiau nei pusę amžiaus.

Polas paskelbė, kad rado būdą bet kokių politinių pažiūrų piliečiams tam pasiruošti ir pristatė detalią veiksmų instrukciją specialioje video prezentacijoje.

Mažai kas šiandien Amerikoje turi tiek žinių apie vyriausybės ir JAV finansinės sistemos darbą, kaip daktaras Polas. Jis daugiau nei du dešimtmečius praleido Kongrese. Jis dirbo Atstovų rūmų Finansų priežiūros ir Užsienio reikalų komitetuose. Polas dalyvavo rengiant virš 600 įstatymų projektų. Jis susitikinėjo su kiekvienu JAV prezidentu per paskutinius 40 metų ir su kiekvienu FRS vadovu. Jis praleido tūkstančius valandų aukščiausio slaptumo posėdžiuose. Ir šis tikrasis savo reikalo ekspertas mano, kad Amerika artėja prie didžiausios valiutinės krizės… ir daug greičiau, nei daugelis mano.

Tai bus daug blogiau, nei tiesiog fondų rinkos griūtis.

Neseniai savo vizito į Vašingtoną metu Polas pasakė: „Visas jūsų gyvenimo būdas – kaip jūs gyvenate, dirbate, keliaujate, išeinate į pensiją ar investuojate – visa tai pasikeis. Daugiausiai tai vyks tokiu būdu, kokio dauguma žmonių nė neįsivaizduoja. Šis laikas bus ypač sunkus pagyvenusiems žmonėms ir tiems, kas tikisi fiksuotų pajamų ar pinigų iš vyriausybės. Artinasi bėda, todėl įsitikinkite, kas jūs, jūsų šeimos ir visi, kas jums yra brangūs, būtų tam pasiruošę“.

Kiekvienas amerikietis turi imtis priemonių, kad pasiruošti naujai neišvengiamai krizei Amerikoje.

ŠALTINIS