Kaip juoku ir internetinėmis patyčiomis nugalėti VALDŽIAGYVĮ

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://www.facebook.com/algim... 2016-02-24 22:24:44, skaitė 3674, komentavo 0

Kaip juoku ir internetinėmis patyčiomis nugalėti VALDŽIAGYVĮ

Artėja rinkimų be pasirinkimų isterija. Išsigandusių ponų hormoninės liaukos dirba turbo režimu, švirkščia litrais. Kaip ir ką daryti, kad gyventi būtų geriau, niekas nekalba. Tik pilstosi rėčkomis ekskrementų. Kas vakarą iš ekranų tykšta. Tai pas mus vadinama rinkimine kova.

Galiu pasiūlyti, kaip tą padaryti geriau. Už dyką. Nes pats tingiu užsiimti, nors tai visiškai nesunku. Ši vaisinga idėja - socdemonų varžovams.

Kiek kartų Algirdas Didysis Premjeras II rytą sakė viena, o vakare - kita? Arba ką nors labai ryžtingai dėstė penktadienį, o pirmadienį, po pasimatymo su Jos Ekselencija, subliūškęs aiškino kitaip? Lemeno, kad jį ne taip suprato? Dešimt, trisdešimt, šimtą trisdešimt kartų?

Viskas yra Youtube, viskas yra mediatekoje, žinių tarnybų archyvuose. Atsisiunti, susikarpai ir darai filmuką. Data. Toliau - ką labai tvirtai kalba. Tada - vėl data ir stambiu planu, kaip labai liūdnas sako kitaip. Ir šitaip pereiti visą kadenciją. Gerai būtų ironiški komentarai ir linksma muzikėlė.

Ir viskas. Prieš pat rinkimus įleisti į FB, tegul dalinasi. Pavaryt per KK2. Baisiausia juk ne būti neteisingam ar neteisiam. Baisiausia būti juokingam.

Beveik neabejoju, kad taip kas nors ir padarys. Galėtų ir padėkoti, po galais, pinigų neprašau. Bus įdomu apie tai FB paplepėti.