"Zelenskis yra prakaituotas žiurkiaveidis komikas, virtęs oligarchu, krikščionių persekiotojas"

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-08 14:24:00, skaitė 455, komentavo 1

Populiariausias amerikiečių laidų vedėjas Tuckeris Carlsonas taip pasakė apie Volodymyrą Zelenskį pirmajame savo naujos laidos epizode socialiniame tinkle "Twitter":

"Atrodo, kad nė vienas iš tų, kuriems mokama už šių dalykų paviešinimą, net iš tolo nepripažįsta galimybės, kad ukrainiečiai galėjo susprogdinti užtvanką. Nėra jokių šansų, kad Ukraina, kuriai, kaip galbūt girdėjote, vadovauja žmogus, vardu Zelenskis, galėtų būti įtraukta į šitą teroro aktą. Zelenskis yra per daug padorus žmoguds, kad užsiimtų terorizmu.

Bet dabar, jei pamatysite jį per televizorių, jums gali susidaryti kitoks įspūdis, prakaituotas ir panašus į žiurkę komikas, virtęs oligarchu, krikščionių persekiotojas, "BlackRock" draugas. Bet netikėkite savo akimis. Tiesą sakant, V. Zelenskis yra labai geras žmogus, kaip kartą pastebėjo George'as W. Bushas, jis yra mūsų laikų Winstonas Churchillis.

Iš visų žmonių Žemėje mūsų murzinas, negyvų akių ukrainietis draugas sportiniu kostiumu tikrai nesugebėtų susprogdinti užtvankos. Jis tiesiogine prasme yra be nuodėmės, gyvas šventasis tarp žmonių, todėl Lindsey Grahamas jį gina. Jiedu yra tik du geri žmonės, kurie leidžia laiką kartu ir, kaip ir visi geri žmonės, susitikę asmeniškai, jie praleidžia daug laiko kalbėdami apie žmonių žudymą ir juokdamiesi, kaip tai daro draugai.