Šimonytė - Izraelyje, Gabukas - Nyderlanduose. Kai dėžutė su pridirbtais miltais bus išvalyta, katukai vėl sugrįš į Lietuvą.

Autorius: Jonas Balčiūnas Šaltinis: https://www.facebook.com/jonas... 2023-06-12 17:23:00, skaitė 576, komentavo 6

Šimonytė - Izraelyje, Gabukas - Nyderlanduose. Kai dėžutė su pridirbtais miltais bus išvalyta, katukai vėl sugrįš į Lietuvą.

Šimonytė po kilusio skandalo pabėgo į Izraelį nuo Lietuvoje ją persekiojančių žurnalistų ir nepatogių klausimų. Paskaičius kelionės dienotvarkę, plika akimi matoma, kad ten vykti būtent dabar nebuvo jokio tikslo, ypač turint galvoje kad Lietuvoje tikrai yra ką veikti. Tai tipiška turistinė išvyka siekiant atsikvėpti ir pailsėti. Izraelio valdžiai dabar irgi ne iki Šimonytės. Ten toliau vyksta dideli protestai ir demonstracijos prieš teismų reformą, kuria siekiama pažaboti teismus ir apsaugoti Ministrą pirmininką Netanyahu korupcijos byloje. Šiuo požiūriu Šimonytei kelionė gali pasitarnauti nebent tuo, kad ji pasisems patirties kaip reikia paminti po kojomis teisingumą ir išlaikyti valdžią savo rankose.

Užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis pasekė Šimonytės pėdomis. Jis pabėgo į Nyderlandus. Kai dėžutė su pridirbtais miltais bus išvalyta, katukai vėl sugrįš į Lietuvą.