Aurimas Guoga: Leftistinio absurdo tikslas

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/nuomones/stra... 2023-06-13 15:16:00, skaitė 602, komentavo 6

Aurimas Guoga: Leftistinio absurdo tikslas

Leftistai susigalvoja vieną didesnę nesąmonę už kitą. Jų evoliucija vis bukesnių teiginių link. Kaip pastebėjo vienas rabis, neįmanoma prognozuoti kokį dar didesnį absurdą jie sugalvos sekančiu etapu.

Kodėl nežabotos informacijos amžiuje mus maitina debiliška pasaulėžiūra? Ar tikrai jie beviltiškai kvaili? Bet jei taip, kodėl pasiekia savo tikslų? 

Už žmonijos kvailinimo slypi tikslas, kurio net pernelyg neslepia. Asmenys, tampantys vyriausybes už virvučių, kartais paatvirauja. Tereikia atkreipti dėmesį. 

Tad koks gi tai tikslas? Sorošas, Švabas ir Geitsas susirūpinę, kad Žemės išteklių visiems neužteks. Mano, kad turime riboti vartojimą, mažinti gyventojų skaičių. 10 milijardų gyventojų nėra tvaru, sako globalistai. Geitsas apskritai rėžė, kad jo tikslas sumažinti planetos gyventojų perpus. 

Štai ir žiūrėkime kas vyksta šiame kontekste. Jie valdo pasaulį taip, kad gyventojų skaičius neaugtų, kad žmonės daugiau nevartotų. Antra vertus, didina savo turtus ir galią, nes sau šių tikslų netaiko. 

Jei taip jau reikia kontroliuoti gyventojų skaičių, tegu žmonės nekuria šeimų, bodisi motinyste, užsiiminėja tik karjera. Jei reikia kad daug nevartotų, tegu atliekamus pinigus atiduoda klimatui saugoti. Vyriškumą reikia diskredituoti, suardyti artimus santykius. Šeimą sudergti prikuriant surogatinių jos variantų. 

Bendruomenės, kurios jų klauso, pamažu nyksta. Leftistai nekreipia dėmesio į nykimo ženklus, dar ryžtingiau varo savo. Todėl labiausiai nyksta Šiaurės tautos - ten, kur leftistai labiausiai įsigalėję. Laimingos tos tautos, kurios jų neklauso.
Leisdamiesi leftistams pavymui žengiame į mirties kultūrą. Jei žengi į mirties kultūrą, pasirašai, kad mirsi. Sudarei sutartį su velniu, tavęs laukia žiauri pabaiga. 

Antra vertus, leftistai nenaikina tų, kurie atsisako eiti jų nurodytu keliu. Blogiausiu atveju gąsdina. Jie jums nepadės, tačiau ir negalabys. Esate laisvas, bet jie kviečia pasirinkti nelaisvę ir mirtį. Nes reikia sumažinti beviltiškų kvailių Žemėje skaičių. 

Ateitis priklauso tiems, kurie nesusigundys šiuo keliu.

351133405_10230519829241372_6709423223891185999_n.jpg