Praustuvas sąžinei arba landzberg šaikos palaikytojai

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-15 21:47:00, skaitė 420, komentavo 9

Praustuvas sąžinei arba landzberg šaikos palaikytojai

Senai, dar tuomet, kai nebuvo išrinkta landzberg šaika ir nebuvo prasid4jusi mirtino snarglio epidemija, socialiniuose tinkluose, bandžiau palaikyti ryšius su pažįstamais iš „antros“ pusės. O jei tiksliau, su landzberg šaikos palaikytojais Todėl, kad draugystę vertinu labiau nei politinį vieningumą. Tačiau yra ir kitų priežasčių. Po visų "epidemijos" įvykių, po žmonių kiršinimo ir karo kurstymo, iš pradžių tikėjausi pamatyti masinio išblaivėjimo ir įžvalgos procesą. Kuo daugiau laiko praėjo, tuo aiškiau tapo, kad taip nebus. Daug kas žmogaus psichikoje lieka paslaptimi. Ypač, kai su žmogaus psichika dirba profesionalai ir ne vienerius metus dirba.

 

Dabar tai darau ne tikėdamasis kažkieno įžvalgų, o ne iš nesveiko smalsumo. Man svarbu neprarasti ryšio su realybe ir suprasti, kaip jie kuria savo konceptualų pasaulį ir kaip galvoja ir mąsto.

 

Tačiau šiandien mano nuomonė apie šiuos žmones pasikeitė. Dauguma jų nėra idiotai ar neišmanėliai. Viską jie mato, viską jie supranta.

 

Jie žino, ką daro. Po jų pralaimėjimo jie mums tikrai pasakys, kad „nežinojo“ ir „nesuprato“, nes „iš tikrųjų taip pat yra aukos“, o mes kalti, kad „nepaaiškinom“ “ tai jiems. Jie tai darys taip pat įžūliai ir spontaniškai, kaip šiandien išpažįsta meilę fašizmui.

 

Fašizmas yra vienas praktiškiausių dalykų pasaulyje. Nėra geresnio praustuvo rankoms ir sąžinei nei šis.