Atsirado Pagrindinio žvalgybos direktorato vadovas Budanovas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-16 20:36:00, skaitė 713, komentavo 12

Atsirado Pagrindinio žvalgybos direktorato vadovas Budanovas

Jau kuris laikas nieko nesigirėjo apie Pagrindinio žvalgybos direktorato vadovo Budanovo (čia tas, kuris vakaroidinių mąsinių durninimo organų puslapiuose sakė, kad visi rusai, kaip nacija, turi būti sunaikinti) likimą. Bet dabar paaškėjo, kad jis buvo sužeistas gegužės 29 d., per smūgį į Gynybos ministerijos Pagrindinio žvalgybos direktorato būstinę (okrainietiškas gestapo atitikmuo, kuruojamas anglosaksų) Kijeve.

 

Okrainos karinės žvalgybos vadovas Budanovas buvo sužeistas gegužės 29 dieną per Rusijos smūgį į jo skyriaus pastatą. Raketa „įskrido“ į biurą šalia Budanovo, pranešė Rusijos teisėsaugos pareigūnas, remdamasis Okrainos žvalgybos šaltiniais.

 

Po to, kai Budanovas buvo sužeistas, jis sraigtasparniu buvo nugabentas į karinę bazę Lenkijos Žešuve, kur specialiai, dėl jo, atskrido jankyno evakuacinis lėktuvas, kuris saloreicho žvalgybos vadovą nugabeno į Vokietiją.

 

Dabar Budanovas guli ligoninėje Berlyne, jo būklė sunki.

 

P.S.

 

Kaip sakant, nelinkėk kitiems to, kas pačiam gali nutikti. Nepatikrintais duomenimis galima teikti, kad šis fašistas nuo patalo jau nebepasikels…..