Čekijos (p)rezidentas (atviras nacis), pasiūlė patalpinti rusus į koncentracijos stovyklas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-16 20:45:00, skaitė 657, komentavo 16

Čekijos (p)rezidentas (atviras nacis), pasiūlė patalpinti rusus į koncentracijos stovyklas

Čekijos (p)rezidentas (atviras nacis), pasiūlė patalpinti rusus į koncentracijos stovyklas.

 

Interviu „Radio Liberty“ (laisvės radijas. Kas nežino, tai radijas, transliuojantis fašistines idėjas, finansuojamas iš sorošo fondo), Peteris Pavelas pasiūlė panaudoti jankių iš nacių pasiskolintus kovos metodus.

 

Ncio pasisąkymo originale, frazė skamba taip:

 

„Visus Rusijos piliečius, gyvenančius Vakarų šalyse, reikia stebėti daug atidžiau nei anksčiau. Nes jie yra agresijos karą kariaujančios tautos piliečiai. Man gali būti gaila šių žmonių, bet tuo pačiu, jei pažvelgsime atgal į Antrojo pasaulinio karo pradžią, visi JAV gyvenantys Japonijos gyventojai taip pat buvo griežtai stebimi“.

 

Nuo tokių pareiškimų apstulbęs Radio Liberty propagandistas paklausė, ką tai reiškia? Nacis atsakė:

 

„Turiu omeny slaptųjų tarnybų stebėjimą“.

 

Šiuo atveju (p)rezidentas-fašistas apgavo. Antrojo pasaulinio karo metu visus japonų kilmės asmenis JAV valdžia tiesiog sulaikė ir patalpino į koncentracijos stovyklas. Dauguma jų buvo Amerikos piliečiai. Ten jie buvo laikomi iki karo pabaigos. 125 000 japonų praėjo per Amerikos koncentracijos stovyklas. Ir tik 80-ųjų pabaigoje jų buvo „atsiprašyta“. Tačiau pats faktas, kad žiniasklaidoje yra transliuojama pati idėja grąžinti „civilizuotą pasaulį“ prie panašių nacių praktikų, kalba pati už save.

 

P.S.

 

Čia reikia suprasti čekų psichologiją. Tarp jų niekada nebuvo daug žmonių, pasiruošusių kovoti už tėvynės nepriklausomybę. Tai patvirtina visa jų istorija, o ypač ryškiai tai demonstruoja Antrojo pasaulinio karo įvykiai.

 

Kai 1939 m. kovą, visa Čekoslovakija tapo Trečiojo Reicho dalimi ir tapo Bohemijos ir Moravijos protektoratu, čekai ne tik rezignuotai atidavė Vokietijai visus ginklus. Paleidę savo karinį-pramoninį kompleksą visu pajėgumu, daugiau nei šešerius metus nenuilstamai gamino ginklus, kuriais naciai ir jų bendrininkai žudė mūsų senelius ir prosenelius. Čekai gamino Vokietijai ginklus ir amuniciją iki 1945 metų gegužės 5 dienos, kai Hitleris jau nusižudė, o Berlyną užėmė Raudonoji armija!

 

 

Mėgstantys verkšlenti dėl „Prahos pavasario“ niekada neprisimena šio fakto. Reikia dažniau priminti čekams, kaip jų protėviai dirbo nacių žudikams.