Karas neišvengiamas. Amerikos strategų ir jų klapčiukų Lietuvoje planuose

Autorius: Matrica Lietuvoje Šaltinis: https://www.facebook.com/matri... 2016-03-19 11:25:24, skaitė 3525, komentavo 1

Karas neišvengiamas. Amerikos strategų ir jų klapčiukų Lietuvoje planuose

"CORDON SANITAIRE" (Buferinė zona) arba viskas rodo, kad NATO planuoja suduoti globalų smūgį prieš Rusijos Federaciją.

1. „cordon sanitaire“ (buferinės zonos) Rytų Europoje sukūrimas.

2. Šauktiniams savanoriams didinamos išmokos ( ir paskutiniam dundukui aišku kodėl. Kas norės mirti už ačiū. )

3. Ruošiama infrastuktūra NATO sunkiąjai ginkluotei. Iškertamas 500 hektarų miškas. Poligonas padvigubėja ir jo plotas tampa didesnis nei Kauno miestas.

4. pRezidentės Dalios Grybauskaitės vadovaujama Valstybės gynimo taryba pritarė Valstybės ginkluotos gynybos koncepcijai 2015 – 2021 metams. Jose numatomos šalies ginkluotųjų pajėgų organizavimo kryptys ir kariuomenės plėtros prioritetai.

a) kitiems metams KAM bus skirta 150 mln. eurų didesnis finansavimas. ( Čia tada kada mokytojai nedavalgo iš savo algos, o mokiniai turi nešiotis savo šikpopierių, nes mokinio ,,krepšelis", pasak direktorių ( jie visi priklauso partinėms gaujoms ) per mažas . Suprask - valykis šikną kaip nori )
b) VGT taip pat priėmė sprendimą dėl kariuomenei būtinų įsigijimų 2016 metams – pėstininkų kovos mašinų, savaeigių haubicų, kitų ginklų sistemų ir karinės įrangos pirkimų. ( perkami 88 vokiški BOXTERIAI... 88 yra HH arba Heil Hitler )
c) Lt fašistinė chunta stiprina kibernetinį ir informacinį saugumą ( bus pašalinta ,,vatnikų" veikla soc. tinkluose )

Kas yra GLOBALUS SMŪGIS?

NATO/Amerika senai planuoja puoselėja vieno smūgio teoriją. Svarbu paruošti ,,CORDON SANITAIRE" iki tokio lygio, kad būtų galima vienu smūgiu paralyžiuoti RF. O jei rusai bandytų suduoti atgalinį-atsakomąjį smūgį Amerikai, tai tą atsaką turi neutralizuoti PRG priešlėktuvinė ir priešraketinė gynyba, kuri šiuo metu yra statoma Lenkijoje ir Rumunijoje.

Jau 2018 metais JAV antibalistinių reketų sistema (PRG), neva ginantis nuo Irano raketų, „uždengs" visą Europą. Reikia suprasti techninį dalyką, kad JAV ir NATO priešraketinės gynybos (PRG) sistemos sumontavimas Lenkijoje ne tik apsaugos nuo „priešo" (neva Irano raketų), bet ir susidarys galimybę GLOBALIAM SMŪGIUI neutralizuoti RF branduolinį potencialą. Amerika gali pradėti branduolines atakas prieš Rusiją. (tokie planai yra)

2018 metų Amerikos priešraketinė gynybos sistema (PRG) jau realiai gali kelti grėsmę Rusijos saugumui ir rusai tą supranta.

Karas neišvengiamas. Kaip sako Alan Watt. Negelbėkite visų. Išgelbėkite save ir savo mylimą žmogų. Gyvenimas trumpas. Ir jis nesusideda vien tik iš karų ir kt. brudo.

Aleliuja