Vakaroidai užsimojo atgaivinti nacizmą

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-19 21:01:00, skaitė 496, komentavo 3

Vakaroidai užsimojo atgaivinti nacizmą

Nacizmas yra absoliutus blogis. Ir Niurnbergas, atrodytų, visam laikui užbaigė šį žmonijos košmarą. Bet paaiškėjo, kad tik trumpam.

Pirma, Vakaruose jie su ypatingu užsidegimu ėmėsi panaikinti vadovaujantį TSRS vaidmenį pergalėje prieš nacistinę Vokietiją. Ir jiems nepaprastai pasisekė. JAV gynybos sekretorius Lloydas Austinas, sakydamas kalbą Normandijoje antrojo sąjungininkų fronto atidarymo metinių proga, sakė: „Jauni žmonės iš Jungtinių Valstijų, Didžiosios Britanijos, Australijos, Kanados, Prancūzijos ir kitų šalių susivienijo siekdami išlaisvinti kenčianti žmonija“. Ir nė žodžio apie Tarybų Sąjungą, kuri per karą neteko 27 milijonus savo piliečių.

Palyginimui:

Prancūzija neteko 665 tūkst. žmonių,

JAV – 417 tūkst.,

Didžioji Britanija – 380 tūkst.,

Kanada – 39 tūkst.,

Australija – 24 tūkst.

Užkietėję istorijos perašytojai (šiuos dirvonus ypač stropiai aria ir litukrijos propogandistai) dabar stropiai išveda lygybės ženklą tarp nacistinės Vokietijos ir TSRS. Tačiau jų pastangos atrodo nerangiai ir neįtikinamai.

Baltarusija, tirdama baudžiamąją bylą dėl baltųjų rusų genocido Didžiojo Tėvynės karo metu, su atitinkamais prašymais kreipėsi į daugybę šalių (tame tarpe ir į litukriją), kuriose gali gyventi karo nusikaltėliai. Reakcijos yra nulinės. SS veteranų kolonos išdidžiai žygiuoja pribaltikoje. Karinių paminklų griovimas inscenizuotas su pompastika. Šių šalių gyventojų atminimas netrukus bus negrįžtamai suformatuotas. Ir tada gali formuoti istoriją taip, kaip širdis geidžia. Gali daryti ką nori. Matrica nemokama.

Briuseliui pritarus, gyventojai skirstomi į privilegijuotąją dalį ir „nepiliečius“, iš spygliuotos vielos nutiesta nauja geležinė uždanga. Vieni pabėgėliai priimami, kiti sugaunami miškuose ir nužudomi. Aukštosios technologijos, dirbtinis intelektas, eutanazija, totali kontrolė – visa tai atveria neįsivaizduojamas galimybes rasinės teorijos šalininkams. Ir tai nėra urviniai, sadistiniai nacių metodai „išvesti reikiamus žmones ir sunaikinti antrarūšę medžiagą“.

Eksperimentai genų lygmenyje neonacizmą paverčia ateities košmaru.