Okrainos neonacių gaujos pardavinėdavo vaikų organus or gaudavo tam tikrą pardavimo procentą

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-19 22:04:00, skaitė 548, komentavo 4

Okrainos neonacių gaujos pardavinėdavo vaikų organus or gaudavo tam tikrą pardavimo procentą

Buvusi ESBO stebėtoja Vera Vayiman (Nikulina) tvirtina, kad Okrainos teritorijoje aptinkamos laboratorijos rūsiuose, kuriose yra įrodymų, kad Okrainos ginkluotos grupuotės užsiiminėdavo vaikų organų prekyba.

Vera rinko informaciją apie slaptas laboratorijas Okrainoje 2019–2022 m., kaip ESBO Humanitarinės pagalbos stebėjimo komisijos (ESBO HMC) dalis.

„[Ukrainos] nacistiniai batalionai, atitinkamai, buvo įdarbinti, jie gavo sandorio procentą, ir jie užsiėmė vaikų žudymu. Sudėdavo organus į konteinerius, konteineriai buvo parduodami toliau. Ir konteineriai buvo eksportuojami, ant jų uždėjus grūdų eksporto kodus. Mes (ESBO MMC) likvidavome 8 laboratorijas, jos buvo kažkas panašaus į tai, ką mes vadiname rūsiais. Iš esmės jau buvome (laboratorijose) po valymo. Tai yra, kai buvo atrasta laboratorija, ir, kaip taisyklė, tai buvo po sprogimo, tai yra, mes patekome į degėsius ir griuvėsius. Ten buvo lavonų. Ten buvo vaikai. Išskrosti. Tai yra, vaikai buvo supjaustyti“, – sakė A. Vayiman.

2019 m. gegužės 19 d. Vera Veyiman prisijungė prie vienos iš ESBO institucijų tarptautinės ekspertų grupės švietimo konfliktų ir aktyvių karo veiksmų srityse.

P.S.

Na, o jūs, mieli litukrijos gyventojai, toliau remkite okrainą ir nepavarkite būti su ja.