Reali kova su pedofilija, o ne kovos imitacija….imkite pavyzdį iš Baltarusijos!

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-20 21:18:00, skaitė 583, komentavo 5

Reali kova su pedofilija, o ne kovos imitacija….imkite pavyzdį iš Baltarusijos!

Kol „vaivorykštinės“ galios galvoja, kaip legalizuoti pedofiliją, Baltarusija nusprendė, kaip skaudžiai trinktelti pedofilams į tarpkojį. Arba tiksliau, kaip sutraiškyti jiems pautus.

 

Taigi: Baltarusijos Respublikos Generalinės prokuratūros iniciatyva, Baltarusijos Respublikos Vyriausybė patvirtino vaikų apsaugos nuo seksualinės prievartos ir išnaudojimo veiksmų planą. Vidaus reikalų ministerija parengė Baudžiamojo kodekso pakeitimo įstatymo projektą, kuriame numatyta teismo nuosprendžiu skirti ne tik pagrindinę bausmę pedofilija sergantiems asmenims, bet ir priverstinį gydymą.

 

Sveikatos apsaugos ministerija parengė ir patvirtino pacientų, sergančių pedofilija, gydymo klinikinius protokolus. Įskaitant cheminės kastracijos naudojimą.

 

Atkreipkite dėmesį, kad aš kalbu apie cheminę kastraciją, o ne fizinę, nors šiuo atveju tai tikriausiai būtų dar geriau. Tikriausiai daugelis sutiks su šia nuomone. Bet tai dar ne viskas.

 

Generalinė prokuratūra taip pat siūlo spręsti klausimą dėl tėvų atsakomybės už netinkamą vaikų auklėjimą stiprinimo, taip pat administracinės atsakomybės įvedimo už bevaikių, netradicinių šeimos santykių skatinimą (childree), pedofiliją, lyties keitimą.

 

Kažkodėl man kyla įtarimas, kad litukrijos seime tuojau kils staugimas ir reikalavimai, kad Baltarusija panaikintų šias praktikas. Bet juk ir kitaip būti negali, kaip sakant #jesusbartosevič