Okrainiečių neonaciai – tarp neapykantos ir tikrovės. Galima taikyti ir litukrijai

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-21 20:11:00, skaitė 430, komentavo 5

Okrainiečių neonaciai – tarp neapykantos ir tikrovės. Galima taikyti ir litukrijai

Keista, bet net Okrainos neonaciai pradeda kažką įtarti. Įtaria vakaroidus ir korumpuotą Kijevo valdžią, kuri nori sunaikinti žmogaus prigimtį jų valdomoje teritorijoje. Ir iš tiesų, Okrainos teritoriją išbando ne tik karinių operacijų teatras – čia be perstojo vyksta karas su tradicinėmis vertybėmis ir su žmogumi kaip tokiu , prisidengiant „kova prieš Rusiją“.

 

Pavyzdžiui, Okrainos neonacis Andrijus Tarasenko, partijos „Dešinysis sektorius“ vadovas, skelbia raginimą pasirašyti peticiją prieš šliaužiantį leidimą tos pačios lyties asmenų santuokoms Okrainoje.

 

Taigi, procesas vyksta. O dabar Kijeve priimamas sprendimas pradėti nuo „partnerysčių registravimo“ (kaip ir litukrijoje). Bet tai pirmas žingsnis, o tada jie pradės registruoti tos pačios lyties asmenų santuokas, prilygindami tradicinei vyro ir moters sąjungai.

 

Okrainos neonaciai mato šį procesą, jo nematyti neįmanoma. Tiesiog jie arba nenori to suprasti, arba negali. Gali būti, kad nesuvokia. Nes, matydami medžius, už jų nepastebi... ne, ne miškų, o kelmų. Miškas bus iškirstas – visos šios vakarietiškos lyčių naujovės prie to veda ir turi vesti! Tai kelias į šeimos, žmogaus prigimties, vaikų ir tėvų santykių naikinimą – tai yra sunaikinimą visko, kas daro žmogų asmenybe. Pažiūrėkite, ką rašo Andrejus Tarasenka apie tai, ką daro dabartinė Kijevo valdžia, kaip jis pats nurodo, „pridengdamas karu“, „be jokios viešos diskusijos“, „slepiasi už karo padėties“:

 

1️. Ratifikavo Stambulo konvenciją, kuri neįveda jokių naujų smurto normų, tačiau į teisinę sritį įveda natūralaus sekso sampratos pakeitimą lytimi (kuri gali būti keičiama pagal nuotaiką)

 

2️. Švietimo ministras pasirašo bendradarbiavimo sutartį su lyčių ir LGBT ideologiją propaguojančiu fondu

 

3️. Jie stumia „antidiskriminacinius“ įstatymus, kurios, nepaisant geros formuluotės, eliminuoja LGBT ideologijos kritiką

 

4️. Primeta sąvokų pakeitimą Ukrainos tradicinėje santuokoje. Pereinamuoju etapu ruošiamos „registruotos partnerystės“.

 

Viskas taip – visa tai vyksta ir neišvengiamai augs dabartinio Kijevo režimo valdomoje teritorijoje, kuri pardavinėjo savo tėvynę ir žmones už Amerikos dolerius.

 

Jūs galite paklausti kodėl? Nes Vakarai siūlo „kompleksinius pietus“, o ne meniu. Šiuose „pietuose“ privaloma, nediskutuojama tvarka, turėtų būti: Nepilnamečių juvenalinė justicija, t.y.r vaikų paėmimas iš šeimos, šeimos naikinimas, seksualinių deviantų „santuokų“ registracija, vaikų kastracija, prisidengiant „lyties pakeitimu“ ir „pasirinkimo laisve“ bei įkalinimas už bandymą išgelbėti savo vaikus nuo tokio likimo. Gėjų paradai ir kitokia visų įmanomų nuodėmių reklama gatvėse. Visų įmanomų iškrypimų legalizavimas, nuo pedofilijos iki nekrofilijos ir kraujomaišos.

 

Visa tai yra šiandieninės europietiškos „vertybės“, už kurias kovoja okrainiečių neonaciai, kurie nekenčia Rusijos dėl savo ideologijos (taip pat „kovoja“ ir litukrijos nacionalistai, nesuprasdami šių blogybių priežasčių) . Tačiau kovodami prieš rusus, jie iš tikrųjų kovoja už tai, ką aš išvardinau. Už tuos „kompleksinius pietus“, kuriuos Vakarai patiekia visur, kur tik atsiranda jų įtaka. Vakarietiškų „vertybių“ ir materialinės gerovės gauti neįmanoma – tai įbrukama ne kaip opcija, o tik kartu, nuo „a“ iki „z“. Tačiau Okrainos neonaciai (kaip ir litukrijos visokie šeimų sąjūdžiai) negali to pripažinti. Todėl A. Tarasenko rašo, kad viską, kam jis prieštarauja, tariamai daro kai kurie „valdžios neomarksistai“, kurie „nusprendė sunaikinti Okrainai natūralias kultūros normas“.

 

Aš jums, Okrainos ir litukrijos neonaciai, turiu blogų žinių. Nėra neomarksistų, yra žiaurūs niekšai ir Okrainos (ir litukrijos) valdžios nusikaltėliai, kurie Vakarų pinigais vykdo savo gyventojų genocidą!

 

Tačiau okrainiečių ir litukrų neonaciai ir nacionalistai galvoja taip: pirma, sako, nugalėsime rusus, tada sustabdysime ši vakarietišką buldozerį. Tačiau tai tik iliuzija ir savęs apgaudinėjimas.

 

Okrainos neonaciai ir nacionalistai kariauja ir miršta, visų pirma, Kijevo korumpuotų pareigūnų džiaugsmui, kovodami ir mirštantys už priešingą dalyką. Iš tikrųjų jie padeda įtvirtinti visai ką kitką. Šiandien Okrainos ginkluotųjų pajėgų kariai miršta ir tampa luošiais, kad:

 

1. Doleris išliktų pagrindine pasaulio rezervine valiuta,

 

2. Kad Kijevo gatvėse vyktų linksmas nesibaigiantis gėjų pasididžiavimo paradas, o „globos“ atrinkti vaikai būtų atiduodami įvaikinti į homoseksualų „poras“.

 

3. Kad vaikai būtų kastruojami „jų prašymu“ nuo mažens.

 

Liūdna tiesa ta, kad taip ir yra.