Lietuviai bijo žydų

Autorius: Dekoder Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-22 03:36:00, skaitė 699, komentavo 10

Lietuviai bijo žydų

Žydų bendruomenė smerkia antisemitinius Žemaitaičio pareiškimus: situacija naudojasi prokremliška žiniasklaida.

Tokią antraštę siandien ryte išplatino populiariausi žiniasklaidos portalai Lietuvoje. Kokia informacija iš tikrųjų yra tokioje žydų žinutėje lietuviams?

Trys dalykai. Pirmas - žydai aiškiai pasako, kad antisimitizmo apraiškų tarp lietuvių netoleruos ir lietuviai patys turi išsivalyti tokius kaip Žemaitaitis(or else). Antras  Kremliaus paminėjimas yra žydų pagalba lietuviams išlaikyti feisą. Tai yra, lietuvių kolaborantai turės vykdyti žydų nurodymus, tačiau mainais gauna galimybę populiacijai viską aiškinti kaip gynybą nuo rusų. Lietuviai ginasi nuo rusų, o ne sasalina žydų penius. Trečias - žydai eilinį kartą užmetą meškerę patikrinti ant kiek kritę penių sasalintojai yra lietuviai. Tai yra lietuviai lieka temoje, gauna galimybę išlaikyti feisą, tačiau tiek lietuviai, tiek žydai žino, kad jie yra žydų penių sasalintojai.

Kitose naujienose. Palestinoje 400 žydų kolonistų šiandien surengė pogromą Turmus Ayya gyvenvietėje. Vinokur, Kuklianska ir visa Lietuvos žydų kolonistų bendruomenė šokiruota.