Situacijos apžvalga

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-26 20:08:00, skaitė 973, komentavo 26

Situacijos apžvalga

Taigi, aiškiai matosi, kad aš neklydau. Pildosi mano numatyto „maišto“ tikslai. Plačiau galima paskaityti čia

Karinio "maišto" metu, vakaroidinė žiniasklaida praminė „Wagnerio“ muzikantus laisvės kovotojais, tačiau iškart po maišto Wagneriečiai saugiai grįžo į „teroristų“ kategoriją.

O ką apie šį maištą pasakė papunis, visos Rytų Europos Prezidentas, Rezistentas Nr.1, TSRS sugriovėjęs, muzikantas (nieko gero nepasiekęs), tvartelio šeimininkas ir amžinas litukrijos (p)rezidentas landzberg? Delfidėje, kurio žuvytes šeria CŽV, MI-6, Mossad ir kt. jis pasakė štai ką, cituoju

Man pakankamai aišku – mėšlo krūva griūva. Eilinės tironijos galas”

Na taip, su šituo ne lietuvių kilmės asmeniu, viskas aišku…..bet ką, tamstele, darysi tu ir tavo semeika, kuomet Vagnerio muzikantai ateis? Ar spėsi pabėgti? O gal, visgi, už savo žodžius tau teks atsakyti?

Situacija su Rusijos Gynybos ministerija ir Generaliniu štabu

Situacija parodė, kad gynybos ministras ir generalinio štabo viršininkas logiškai turėtų keisti veiklos vaidmenį. Kartu su savo komandomis. Užkulisiuose sklando gandai su pavardėmis , tačiau aš nematau tikslo jų čia skelbti tol, kol naujieji pareigūnai negaus pirmojo atlyginimo savo naujoje tarnybos vietoje.

Situacija Varšuvoje ir litukrijoje

Pšepanstvų (p)rezidentas ir UAB „litukrija“ vyr. administratorius, reziduojantys Wilniv ir Varšuvoje, jau užsisakė toną pampersų. Jie jau demonstruoja baimę ir paniką, nes į Baltarusiją atvyko Wagnerio kovotojai, kurie sustiprins Baltarusijos sieną, besiribojančią su Lenkija ir litukrija. Pavyzdžiui, Lenkija jau stiprina sieną su Baltarusija, pranešimų apie ten persikėlusį Jevgenijų Prigožiną ir PMC Wagner fone. Tai Lenkijos televizijos eteryje pareiškė ministras pirmininkas Mateuszas Morawieckis. Taip pat apie būtinybę stiprinti rytinį NATO flangą dėl Wagnerio vadovo Jevgenijaus Prigožino ir jo samdinių perkėlimo į Baltarusiją, paskelbė ir aukštas ir gražus rezidentas. Jo, jūs galite stiprinti savo sienas ir reikšti susirūpinimus tiek, kiek širdis geidžia. Vis tiek tai jums nepadės.

Situacija su Vagnerio kovotojais

Konfliktas“ išspręstas, tačiau tai tik didelių įvykių pradžia. Visa tai leido Rusijos specialiosioms tarnyboms iš tikrųjų pamatyti, kas yra draugas, o kas yra priešas. Medžiaga, sukaupta šiandien, guls į daugelio mėnesių darbo pamatus. Rusijos ir Baltarusijos spec. tarnybos galės sau ramiai sėdėti ir palaipsniui pašalinti penktąją koloną. Bus nesunku suprasti, kas, pajutęs „pokyčius“, ragino nuversti dabartinę valdžią, šaukė, kad reikia susidoroti su „kruvinuoju tironu“ Putinu ir reikalavo pradėti pilietinį karą. Atsidarė, kaip konservų dėžutės, daug telegramų kanalų. Anksčiau jie buvo laikomi provyriausybiniais ir prokremliškais, bet paaiškėjo, kad jie ten turi dvigubą dugną. Vėlgi, reikėtų įdėmiai pasižiūrėti į tuos podpindosninkus, kurie iš Maskvos skubėjo į tolimas šalis, nekreipdami jokio dėmesio į daug kartų pabrangusias lėktuvo bilietų kainas.

Apskritai, mūsų brolių baltųjų rusų patirtis, rusams labai pravers.

Situacija Baltarusijos Respublikoje

Baltarusijos KGB turi informacijos apie užsienio žvalgybos tarnybų darbuotojus, rengiančius kovotojus Lenkijoje, Okrainoje ir pribaltikos šalyse, kuriuos planuojama panaudoti jėga užgrobti valdžią respublikoje. Taip Baltarusijos-1 eteryje pareiškė KGB Tardymo skyriaus viršininko pavaduotojas Konstantinas Byčekas.

KGB žino šiuos žmones, žinome juos apmokančių specialiųjų tarnybų pareigūnų tapatybę. Mes žinome apie lėšas, kurios tikėtinu pretekstu finansuoja teroristinę veiklą. Kovotojų mokymas vyksta specialiųjų dalinių ir ginkluotų formacijų pagrindu. Tai vykdo:

Lenkijoje – Gromas,

Lietuvoje – Lietuvos šaulių sąjunga

Ukrainoje – SBU ir Ukrainos karinės žvalgybos padaliniai.

Gavę pirminius mokymus, kovotojai išbandomi mūšio lauke Rytų Ukrainoje, po to grįžta, tampa instruktoriais, rengia teroristinius išpuolius, rengia ginkluotos invazijos į Baltarusijos teritoriją planus.

Na, kad ir kiek šitos anglosaksų kolonijos besistengtų, joms nieko neišeis. Juk neveltui Baltarusijos sienas sustiprino Wagnerio kovotojai. Beje, pikti liežuviai kalba, kad su savimi jie ir kuvaldas atsivežė…