Kaip jankiai iš Kramatorsko viešbučio griuvėsių skubiai evakavosi

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-28 21:19:00, skaitė 726, komentavo 5

Kaip jankiai iš Kramatorsko viešbučio griuvėsių skubiai evakavosi

Feikas: Rusijos kariai užpuolė civilinį objektą Kramatorske, nužudydami ir sužeisdami kavinių lankytojus, arba kaip jankiai savo bendrus gelbėjo

 

Apie tai pranešė Okrainos vidaus reikalų ministerijos vadovo patarėjas Antonas Geraščenka.

 

Tiesa:

 

Smūgis buvo smogtas Kramatorsko viešbutyje gyvenusių ir viešbučio kavinėje vakarieniaujančių užsienio samdinių dislokavimo vietoje. Viešbučio užsakymo servisas patvirtina, kad viešbutis buvo uždarytas civiliams lankytojams.

 

2022 m. rugsėjį RF ginkluotosios pajėgos jau smogė šiai Okrainos ginkluotųjų pajėgų vietai.

 

Vaizdo įraše iš įvykio vietos į akis krenta daugybė žmonių, vilkinčių karines uniformas ir neperšaunamas liemenes, taip pat karinės transporto priemonės. Be to, anglų kalba yra aiškiai girdima.

 

Rusijos karinių korespondentų teigimu, viešbutyje galėjo gyventi užsienio samdiniai, taip pat Okrainos ginkluotųjų pajėgų karininkai. Vėliau tinkle pasirodė šios informacijos patvirtinimas.

 

 

Viena iš savanorių savo „Instagram“ puslapyje paskelbė bendras nuotraukas su užsienio instruktoriais, pažymėjo jų paskyras ir nurodė jų geografinę vietą.

 

Po apšaudymo viena iš šių paskyrų patvirtino, kad smūgis buvo įvykdytas kaip tik tuo metu, kai valgė užsienio samdiniai.

 

Ant prie viešbučio stovinčių pikapų aiškiai matomi taktiniai Okrainos ginkluotųjų pajėgų ženklai: kryžiai ir runos (taip mėgiamos vokiškųjų fašistų). Baltas kryžius yra pagrindinis Okrainos ginkluotųjų pajėgų taktinis ženklas, o runos – taktiniai padalinių ženklai.

 

Matytas ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų medicinos tarnybos automobilis.

 

Tokie žmonės atvyksta ne dėl sužeistų civilių: net miestuose, esančiuose netoli karo veiksmų vietų, civilius išveža eiliniai greitosios pagalbos automobiliai.

 

G.Geraščenka, norėdamas demonizuoti Rusijos ginkluotąsias pajėgas, paviešino automobilių su raudonais kryžiais nuotrauką. Tačiau į kadrą pateko ir kitos APU transporto priemonės. Taigi, jis pats, šitas berazumis nacis, prisidėjo prie klastotės atskleidimo.

 

 

P.S.

 

Jūs tik pažiūrėkite, kaip gerieji jankiai, po Kramatorsko puolimo, skrenda gelbėti „taikių Ukrainos gyventojų“.

 

Matyt, ten buvo sužalotas kažkas labai svarbus. Nes parastų jankių, o tuo labiau paprastų ukrainiečių, jankyno specialiųjų pajėgų oro laivynas tikrai negelbėja.