Rusijos Federacijos Gynybos ministerijos pranešimas dėl Kramatorsko

Autorius: Lietuvos antifašistų frontas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-29 21:04:00, skaitė 780, komentavo 22

Rusijos Federacijos Gynybos ministerijos pranešimas dėl Kramatorsko

Rusijos Federacijos gynybos ministerija pranešė, kad dėl vakar įvykusios galingos raketos atakos, Kramatorske buvo sunaikintas Okrainos ginkluotųjų pajėgų, 56-osios motorizuotosios pėstininkų brigados, vadų dislokavimo punktas.

Buvo likviduoti 2 Okrainos ginkluotųjų pajėgų generolai, iki 50 Okrainos ginkluotųjų pajėgų karininkų ir iki 20 užsienio samdinių ir patarėjų (ar tarp jų buvo piliečių iš Lietuvos, nepranešama. Galimai ir buvo, turint omenyje, kaip Lietuva aktyviai kišasi į šį karą).

Daugybė vaizdo įrašų iš smūgio vietos neleido Okrainos ginkluotosioms pajėgoms nuslėpti fakto, kad smūgis buvo įvykdytas prieš Okrainos ginkluotųjų pajėgų ir užsienio samdinių susikaupimą. Ir jei šių vaizdo įrašų nebūtų buvę, jie ir toliau būtų melavę apie „smūgį į civilinius objektus“ (beje litukrijos „žiniasklaida“ ir toliau peza ir varo tūpą propogandą, tiksliai atkartodama savo šeimininkų instrukcijas-pateikti žinias koncentruoto melo ir neapykantos pavidalu).

Šalutinė žala ir aukos, kaip įprasta, atsiranda dėl to, kad Okrainos fašistinis režimas naudojasi, kaip gyvais skydais, miestų infrastruktūra ir ten gyvenančiais civiliais gyventojais. Tokį sprendimą Zelenskio gauja priėmė nuo pirmųjų karo dienų, todėl visa atsakomybė už lydinčias aukas ir sunaikinimą, tenka šitam kruvinąjam klounui.

Vakar po pietų „Instagram“ tinkle pasirodė pirmieji nekrologai Okrainos ginkluotosioms pajėgų vojakoms, žuvusiems per raketų ataką Kramatorsko kavinėje „Laguna“.

Taigi, vienas iš sunaikintų yra Suchovas Artemas Olegovičius iš 3-iosios atskiros puolimo brigados, geriau žinomos kaip „Azovas“.

P.S.

Dar vienas samdinys iš 101-osios JAV armijos oro desantininkų divizijos, „išplaukė“ į paviršių. Matyt, vakar buvo vienas efektyviausių Rusijos gynybos ministerijos smūgių dėl užsienio samdinių kaupimosi per pastarąjį mėnesį.

Žaviuosi Rusijos žvalgyba.

P.P.S.

Rusijos gynybos ministerija taip pat paskelbė apie Okrainos pajėgų sunaikinimą Antonovskio saloje prie Antonovskio tilto.