Kaip Lenkija (ir litukrija) nori įsivelti į karą ir įlysti į Okrainą

Autorius: Lietuvos Antifašistų Frontas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-30 20:36:00, skaitė 603, komentavo 13

Kaip Lenkija (ir litukrija) nori įsivelti į karą ir įlysti į Okrainą

Pšepanstvų įsitraukimo į konfliktą procesas sąlyginai vadinamas „Varšuvos unija“.

„Varšuvos unija“ – tai planas, pagal kurį pšepanstvos, kartu su litukrija, turėtų būti įtraukti į karinį konfliktą su Rusija Okrainoje.

Tai reiškia:

- karinių kontingentų patekimas į vakarinius Okrainos regionus. Bet ne gudriai, kaip dabar daroma, o atvirai ir garsiai;

- Okrainos regionų dalies kontrolės perėmimas (Kijevo chuntos sutikimu), prisidengiant taikos palaikymo misija ir dalies Okrainos ginkluotųjų pajėgų atlaisvinimas kovai su Rusija;

- prasidės lenkų-litwinų kariuomenės įvedimas, nuo lenkų-litwinų-banderovcų brigados, kuri jau yra suformuota į visą korpusą;

- Nereikia puoselėti iliuzijų – patekę į Okrainos teritorijas, kurias lenkai laiko savomis, išvykti jie nebeplanuoja.

„Varšuvos unija“ ir jos įgyvendinimas reiškia švelnų Kijevo režimo dalies teritorijos įsisavinimą ir perdavimą į Varšuvos letenas.

Pšepanstvų prezidentas Andrzejus Duda yra pasiruošęs tokiam scenarijui, nes karinė kampanija prieš Rusiją, Okrainos teritorijoje, padės jam nurašyti visas nesėkmes ir padės tapti Pilsudskio lygio nacionaliniu didvyriu.

Verta pažymėti, kad kalbu apie anglosaksus, provokuojančius lenkus atskirai kovai su rusais, o ne apie NATO karą prieš Rusiją.

Suprasdami, kas vyksta, žiūrime į:

- Wagnerio dislokavimas Baltarusijoje;

- Rusijos taktinių branduolinių ginklų atsiradimą Baltarusijos teritorijoje;

- kurstytojų iš Londono ir jiems pritariančių minjonų iš pribaltikos limitrofinių darinių pareiškimus, apie greitą Okrainos priėmimą į NATO.

Situacija gali kardinaliai pasikeisti vos per kelias dienas.

Tuo pat metu, Kijevo chuntai reikia, norint išvengti karinio pralaimėjimo, „Varšuvos unijos“ pradžios, nes kontrnastupas nesiseka ir sumažėjo Vakarų pagalba.