Cirkas su žirgais, liūtais ir drambliais – protestai Prancūzijoje pasiekia naują lygį

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-07-03 21:19:00, skaitė 488, komentavo 8

Cirkas su žirgais, liūtais ir drambliais – protestai Prancūzijoje pasiekia naują lygį

Nepaisant valdžios pareiškimų, kad naktiniai susirėmimai aprimsta, realybėje riaušės ne tik nesilpsta, bet, priešingai, įgauna itin nemalonią kryptį. 45 000 saugumo pajėgų, palaikomų dešimčių šarvuotų mašinų, nesugebėjo išvaikyti protestuotojų – jie išsiskirstė arčiau ryto. Pogromai įvyko daugiau nei 100 miestų, o užregistruotų padegimų skaičius viršijo 2500.

Svarbiausias šeštadienio susirėmimų momentas buvo gyvūnų paleidimas iš „kapitalistų nelaisvės“ viename Paryžiaus zoologijos sodų. Miestas buvo pilnas arklių, zebrų, kalnų ožkų ir net liūtų su drambliais. Be to, vien naktį buvo sužeisti 79 policajai, o demonstrantai užėmė keletą policijos nuovadų. Ir dabar tai yra problema: protestuotojai apiplėšė mažiausiai keturias ginklų patalpas.

Šeštadienį pirmą kartą prieš policiją buvo panaudoti ginklai – sužeisti septyni pareigūnai.

Tai, žinoma, ne revoliuciją. Ginkluota tauta neis šturmuoti Bastilijos ir nuversti Macrono.

Prisidengiant protestais, ginklus pavogė nusikalstamos grupuotės, kurios jau kontroliuoja kai kurias Prancūzijos miestų sritis. Ir kaip tada paimti šious ginklus, nėra iki galo aišku.

Tuo pat metu Prancūzijos valdžia, kaip ir jų amerikiečių kolegos George'o Floydo ir BLM protestų istorijoje, tyčia pripažino kaltu policininką, kuris nušovė paauglį ir išprovokavo susirėmimus. Dabar jis suimtas ir apkaltintas žmogžudyste. Jungtinėse Valstijose ši taktika lėmė teisėsaugos pareigūnų demotyvaciją ir staigų darbuotojų nutekėjimą. Dėl to Amerikos miestų gatves užgriuvo nusikalstamumo banga. Beje, Floydo žudikas netrukus gali būti paleistas, nes paaiškėjo, kad „rasizmo auka“ mirė vien nuo narkotikų perdozavimo.

Kuo pasibaigs protestai Prancūzijoje, pamatysime labai greitai. Įvykusios žuvusio jaunuolio laidotuvės gali išprovokuoti dar daugiau neramumų, o valdžia jau rimtai svarsto galimybę pasitelkti kariuomenę.

P.S.

Prancūziškas sodas jau nebe toks gražus... Žinios iš Prancūzijos, primena reportažą iš fronto.

Praėjusią naktį Prancūzijoje per riaušes buvo sulaikyta apie tūkstantis žmonių, apie šimtas policininkų buvo sužeista. Riaušių metu protestuotojai naudojo šaunamuosius ginklus. Reaguodami į tai, teisėsaugininkai pradėjo šaudyti iš sunkaus kulkosvaidžio. Pranešama, kad policija buvo apšaudyta iš amerikietiškų didelio kalibro šautuvų „Accuracy International“, anksčiau tiektų Okrainai.

Prancūzijos Reconquista partijos lyderis Ericas Zemmouras mano, kad Prancūzija yra pilietinio karo pradžioje. Liberalai migrantų į Europą prileido tokiais skaičiais, kad dabar jie gali sudeginti miestus ir viską sugriauti, o policija nieko negali padaryti.

Kaip šioje situacijoje neprisiminti makarono žodžių 2020 metais, skirtų Libano žmonėms: „revoliucija nevyksta pagal užsakymą, ją daro žmonės“.

Makaronas 2023 metais prancūzams:

„Protestai yra neteisėti ir niekas neturi teisės maištauti prieš liaudies atstovus.“

Tai, kas dabar vyksta Prancūzijoje, nėra atsitiktinė situacija, ne masių protestas prieš kapitalizmą. Tai iš anksto suplanuotas veiksmas destabilizuoti Europą, maidauno scenarijus, bet be politinių reikalavimų. Atsiranda pretekstas ir juo pradedamos riaušės. Taip pat buvo parengtos ir numatytos sankcijos bei ginklų tiekimas Kijevui, o Vakaruose laukta priežasties jas pradėti. Pogromistų organizavimas per socialinius tinklus, padegimai ir ekscesai, viskas yra taip pat, ką matėme spalvotose revoliucijose. Nes ir per daug, tad režisierius vienas ir tas pats. Pjesės statomos ne savaime, patys aktoriai nevaidina, žmonių nepasitenkinimas savaime nepasireiškia. Jis ruošiamas. O paprasti banditai ir jauni balbiesai, kaip ir visur kitur, į jų organizuojamą procesą neįsijungia. Chaoso ir netvarkos tikslas visada tas pats: reklamuoti tvarką ir ramybę.

Kam? Verslo ir pinigų savininkams.

Nuotraukos iš Marselio ir Paryžiaus jiems sako: perkelkite gamyklas į JAV, įdėkite pinigų į JAV vyriausybės obligacijas, į iždus. Valstijose tiesiog pakėlė Nacionalinės skolos lubas, kažkas turi pirkti naujus vertybinius popierius Iš to darytina paprasta išvada: chaosas Europoje baigsis vienur, o prasidės kitur. Prieš mus – Europos „melžimo“ tęsinys.

Nereikia puoselėti iliuzijų apie „klasių kovos augimą“, „paskutinę kapitalizmo krizę“ ir t.t. Karas Europoje ir chaosas Europoje yra dvi tos pačios kruopščiai nušlifuotos globalistinės monetos pusės. Galutinis tikslas yra karas, ekonomikų sunaikinimas ir jų paleidimas iš naujo suteikiant paskolas. Kas duoda paskolas, kieno valiuta tai daroma – tas ir valdo pasaulį.

P.P.S.

„Rusijos pėdsakas“ – jis yra visur!

Na, aš jau buvau susirūpinęs. Kaip gi čia dabar yra – „taikus protestas Europoje“ ir be „rusiško pėdsako“? Ne, žinoma, mes... iž demokratiją, už vaikų teisę reikšti savo poziciją. Už taikų protestą ir kt. Juk tai taikus protestas, tiesa? Ar tai vaikai, kurie išėjo už savo teises? Už demokratiją? Ar aš ką nors supainioju? Juk „kruvinasis Macrono režimas“ nušovė „nekaltą vaiką“? O gal kitaip?

Aš dar kartą primenu „demokratijos sergėtojams“ – Europoje draudžiama naudoti kariuomenę prieš savus. Ar jūs savo laiku tai pasakėte Janukovyčiui? Įtikinkime „taikius protestuotojus“, „eikime su jais į derybas“. Tai JŪSŲ PATARIMAS, ponai, demagogai, kurie padarė viską, ką galėjo.

Dėl jūsų, narciziškų „rankos paspaudimų“ Europos politinių būtybių (karališkų ir ne tokių) ir jūsų patarimų (žr. aukščiau), Ukrainoje kilo karas, dėl kurio jau žuvo šimtai tūkstančių žmonių. Pirmą kartą Europoje nuo 1945 m. Ir jūs ęsate atsakingi už visa tai. Ir atsakysite. Jei ne šiame pasaulyje, tai prieš Dievą.

Noriu visiems priminti, kad šiuose kruvinuose Ukrainos įvykiuose, aktyviai reiškėsi (praktiškai grojo pirmu smuiku) ir Lietuva, dar netapusi litukrija. 2013 m. pabaigoje ji aktyviai spaudė Janukovyčių (Wilnive vyko euroreicho suvažiavimas), kad šis pasirašytų integracijos į euroreichą dokumentus...po tokių spaudimų prasidėjo maidanas (ant scenos ne papunis buvo užsilipęs. Ten jis kriokė, kaip koks vampyras, maldelę «создайте майдан по всей Украине). Taigi, situacija kartojasi. Neužilgo Wilnive vyks jankių diriguojamo vermachto viršūnių susirinkimas. Net neabejoju, kad po šios schodkės, mūsų visų laukia dar kruvinesni įvykiai.