Jankių vermachto kariškiams planuojama leisti vartoti marichuaną

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-07-08 20:38:00, skaitė 396, komentavo 8

Jankių vermachto kariškiams planuojama leisti vartoti marichuaną

JAV vermachto kariuomenėje, planuojama leisti vartoti marihuaną. Kongreso nariai Mattas Gaetzas ir Tony Gonzalezas padarė tokią teisėkūros iniciatyvą.

Pirmasis pateikė Kongresui dokumentą, kuriame siūlė panaikinti privalomus marihuanos tyrimus tiems asmenims, kurie stoja ar yra paskirti į tam tikrus kariuomenės dalinius. Dokumente nepateikiamas kariuomenės dalinių sąrašas.

Antrojo kongresmeno iniciatyva dar radikalesnė. Remiantis Gonzalezo pasiūlymu, kariniam personalui negali būti uždrausta turėti ar naudoti, įskaitant ir vartoti, produktus, kuriuose yra marihuanos arba iš jos gautų ingredientų.

Galbūt idėjos susijusios su tuo, kad Jungtinėse Valstijose daugėja naujokų, kurie, patekę į kariuomenę, neišlaiko narkotikų testo.

2022 metais tokių atvejų buvo 33% daugiau nei 2020 metais.

Tuo pačiu metu JAV vermachto pajėgos jau seniai jaučia norinčiųjų stoti į tarnybą trūkumą (kas norės tapti patrankų mėsa?).

Tuo tarpu amerikiečių vadovaujamas zelenskis sugalvojo panašią iniciatyvą – leisti okrainiečiams naudoti marihuanos pagrindu pagamintus vaistus, kad padėtų okrainiečiams ištverti dabartinio konflikto sukeltas kančias.

Kaip sakoma, apsirūkei ir užsimiršai…

Laukiame panašių iniciatyvų ir litukrijos seime.