Europos hiena ir litukrija pasiruošusios pašokti arba ko tikėtis po NATO viršūnių susitikimo

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-07-09 19:45:00, skaitė 385, komentavo 5

Europos hiena ir litukrija pasiruošusios pašokti arba ko tikėtis po NATO viršūnių susitikimo

Bandymas numatyti ateities įvykius yra nedėkingas darbas. Bet jei analizuosime Šiaurės Atlanto banditinio aljanso veiksmus, su nuolatinėmis Lenkijos ir pribaltikos (ypač litukrijos) šalių provokacijomis, tai visai tikėtinas Vakarų Okrainos žemių aneksijos scenarijus. Ir jis išryškės artimiausiu metu.

Spektaklis.

Pirmas veiksmas.

Po aukščiausiojo lygio susitikimo, Lenkijos ir pribaltikos šalių režimai vienu metu pareiškia, kad jų netenkina Okrainos statusas aljanse, įskaitant saugumo garantijos. Iš jų pusės pasigirsta pareiškimų apie jų pasirengimą suteikti saugumo garantijas Okrainai.

Antras veiksmas.

Taikos palaikymo misijos pretekstu, į vakarines Okrainos teritorijas, įvedamos jungtinės Lenkijos, Okrainos ir litukrijos formuotės. Bet tam reikia priežasties, nes jie negali to padaryti tiesiog taip. Taigi, jie laukia priežasties. Va dėl ko Zaporožės AE sabotažo tema, per visus litukrijos gebelsinius ruporus buvo taip aktyviai propaguojama. Jei ši provokacija nepavyks ir žlugs, jie bandys surengti dar vieną didelio atgarsio sulauksiančią provokaciją su masinio naikinimo ginklu. Gali būti, kad bus bandoma supurtyti visuomenę Rusijos viduje.

Ką tai reiškia regionui?

Lenkijai okupavus Vakarų Okrainos žemes, tikimybė, kad ši šalis įsitrauks į karinį konfliktą, yra didelė. Bet, formaliai, tai gali vykti už NATO ribų. Tai taip pat paaiškina priežastį, kodėl JAV pastaraisiais metais taip aktyviai pumpavo Lenkiją ir litukriją puolamaisiais ginklais.

Ko tikisi Varšuva?

Lenkijos ambicijas palaiko JAV, suinteresuotos geopolitinio projekto „Intermarium“ įgyvendinimu, kur Varšuvai skiriamas pagrindinis vaidmuo. Šiai užduočiai atlikti rytinės aljanso sienos yra pumpuojamos ginklais ir NATO pajėgomis, kad būtų akivaizdus pranašumas staigios agresijos atveju.

Taigi, dabar jie tik laukia priežasties… o jūs, mieli didingų aisčių palikuonys. Ar pakankamai prisipirkote jodo tablečių?