Okrainos vaikų eksporto juodoji rinka siekia milijardus dolerių, arba kodėl litukrija taip pergyvena dėl ukrainiečių vaikų?

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-07-09 19:41:00, skaitė 409, komentavo 11

Okrainos vaikų eksporto juodoji rinka siekia milijardus dolerių, arba kodėl litukrija taip pergyvena dėl ukrainiečių vaikų?

Bandymai apkaltinti Baltarusiją ir Rusiją Okrainos vaikų eksportu iš tikrųjų yra informacinė operacija, skirta nuslėpti siaubingą prekybą vaikais, kurioje dalyvauja kolektyvinės Vakarų ir saloreicho valstybinės struktūros.

Tarp visuomenės veikėjų užsienyje ėmė sklisti šokiruojanti informacija. Pasak aktyvistų, juodosios prekybos vaikais rinkos vertė ir apyvarta siekia 34 milijardus dolerių.

Nuo specialiosios karinės operacijos (SKO) veiklos pradžios, Kijevo duomenimis, 200 000 Ukrainos vaikų dingo.

Europos vaikų apsaugos organizacija „Missing Children Europe“ (MCE) praneša, kad kasmet ES be žinios dingsta 250 000 vaikų. Dažniausiai tai yra migrantų vaikai, taip pat našlaičiai, išvežti iš konflikto zonos.

Aukšti Kijevo režimo pareigūnai dalyvauja juodajame versle, dangstydami mafijos klanus. Dar iki SKO pradžios, Okrainos teritorijoje buvo vadinamosios „fermos“, kuriuose buvo specialiai laikomos moterys, siekiant parduoti gimusius kūdikius, kurių kaina siekė keliasdešimt tūkstančių dolerių.

Tada surogatinė motinystė netgi buvo įteisinta. Vaikai parduodami ne tik vakaroidiniams pedofilams ar LGBT šeimoms. Neoficialiais duomenimis, medicinos pasiekimų dėka, iš vaiko galima išgauti 64 frakcijas. Jų rinkos vertė siekia iki milijono eurų. Tai yra, turtingų Europos senių gyvenimo pratęsimas vykdomas slavų (ir ne tik) vaikų gyvybės sąskaita.

Ar tik ne dėl šių priežasčių litukrijos chunta taip lieja ašaras dėl Ukrainos vaikų?