Remigijus Žemaitaitis: E. Gentvilas: „Daugiau psichopatų įkaitais nebūsime nė dienos"

Autorius: Remigijus Žemaitaitis Šaltinis: https://minfo.lt/nuomones/stra... 2023-07-09 21:58:00, skaitė 381, komentavo 2

Remigijus Žemaitaitis: E. Gentvilas: „Daugiau psichopatų įkaitais nebūsime nė dienos

Taip Gėna rėžė birželio 9 dieną!
Vakar buvo paskutinė psichopatų posėdžių diena iki rudens.

Nors ir paskutinė diena vakar buvo, bet psichopatai dėjo performancą vėl!!!

Panašu, kad jiems komikų vaidmuo ne tik priimtinas realiame gyvenime, bet ir darbe. Šios dienos rezultatai:

1. Priimtas Dura lex, sed lex kreipimasis į Konstitucinį Teismą dėl Stambulo konvencijos. Susidaro vaizdas, kad kvailas karalius, nesugeba pasinaudoti esamais teisės aktais, kad būtų apginta silpnoji šalis!

2. Priimtas po svarstymo ŽMOGAM rašyba “a”. Nuo šiol Vyriausybėje ant durų rasi užrašą Ministrė Pirmininkė I. ŠimonA, Seimo Pirmininkė V. ČmilA-NielsonA, Ekonomikos ir inovacijų ministrė A. ArmonA. Beprotnamiui ribų nerasta.

3. Kartu trys žmogos I. Šimona, V. Čmila-Nielsona ir A. Armona savo beprtonamio pasitarime priėmė NUOSPRENDĮ, kad naglas Seimo narys R. Žemaitaitis atsiprašytų KGB/NKVD ŽYDŲ, kurie savo brutaliais veiksmais kankino, sekė ir žudė Lietuvius! Kaip matau ruduo nusimato man karštas, nes KGB valdoma šaika nurimti neketina ir toliau mane mėgins uždaryti.

To kaip ir būtų maža, vakar Seime I. Šimona visuomeninis patarėjas ŠŪRA kartu su valdančia dauguma suorganizavo PERFORMANSĄ, tai atspindys, kaip jie mus vertina ir ko tikisi iš mūsų. ŠIS SPEKTAKLIS BUVO MATOMAS NUO 2020 metų lapkričio iki dabar. Daugiau nieko kito tik vulgarybės, iškrypimai ir cancel programa.

Ar tikrai žmonės balsavo už Tėvynės sąjungą LKD, Liberalų sąjūdį ir Laisvės partiją, kad pastarieji toliau jie žemintu MUS? Vaizdas šokiruojantis, kaip ir šios daugumos SPRENDIMAI TUOS 3 metus!

Nes šis šios dienos spektaklis ir atspindėjo pagrindinius daugumos siekius, tik seksas, narkotikai ir kiti galai.

Vasara pats laikas apgalvoti mums visiems, ar tokios Lietuvos mes norime?