15min.lt didžuliame pavojuje - Lentvario marginalai Fiokla ir Valdelis baigia susidoroti su direktoriumi Tomu Balžeku

Autorius: Vilma Fiokla Kiure Šaltinis: https://www.facebook.com/fiokl... 2023-07-09 23:01:00, skaitė 459, komentavo 3

15min.lt didžuliame pavojuje - Lentvario marginalai Fiokla ir Valdelis baigia susidoroti su direktoriumi Tomu Balžeku

Visą savaitę daužėm galvą į sieną, kad atkreiptume dėmesį į tą "call" provokaciją. Ir kur tik nerašėm bei neskambinom su Valdas Bartkevičius. Pradedant reklaminės kampanijos organizatoriais, politikais ir baigiant VSD. Daug komentavome, aiškinome apie tos reklamos žalą. Įsitraukė vis daugiau žmonių, suprantančių reikalą.

Ir štai visiems mums pavyko sukelti bangą, kuri nusirito iki atsakingų už tą š gatvėse, t.y. Tomo Balžeko. Ir dabar, anot Tomo draugų, ta banga yra heitas. Heitas, Karlai! Dar tie draugai bando įpiršti mintį, kad Tomas suklydo. Užkliuvo už suklupimo akmens... Aha, vieną dieną kanų liūtas ir reklamos vilkas, o kitą – neskiriantis spalvų žmogelis, padaręs klaidelę. Bet pažiūrėkim į tą „klaidelę“ atidžiau. Stovi stendas, ir ten ant Ukrainos vėliavos geltonos, kuri pagal simboliką reiškia žemę, didžiosiomis užrašyta RUSSIA. Ir ką tai reiškia?

Seniai ir trumpai dirbau reklamoje, bet net aš žinau, kad visos spalvos ir simbolika siunčia tam tikrą žinutę. Šriftas ir tas veikia. Ir organizuojant tokio masto kampanijas aptariama kiekviena detalė ir priimant sprendimus dalyvauja krūva žmonių. Čia nėra taip, kad ponas Balžekas nupaišė plakatą kaimo šventei ir vietoj žodžio „humoras“ užrašė „jumoras“. Čia ne klaidelė, brangieji, o plataus masto provokacija. Ir nedėkokit Balžekui, kad jis tuos plakatus nusiima, dėkokite vieni kitiems, kad pavyko prispausti tą arogantišką manipuliatorių. Ir pratinkimės bei mokykimės atpažinti driskių provokacijas,

Nes tokių „kampanijų" rasis vis daugiau. Ką ten rasis, va, stovi prie Panoramos dar viena provokacijoms užprogramuota „instaliacija“ su samdytais feikiniais „ukrainiečiais" už 50 eurų per dieną. Beje, instaliacijos projekto vadovė tokia ponia Guseva, kaip tik ieško dar daugiau apmokamų „savanorių“. Tai čia niekad nesibaigs tos driskių „akcijos", lįs per kišeninius politikus, per visokius influencerius ir verslus. Tik ar pavyks su viskuo sukovoti, nes panašu, kad apmokami specialistai valdžios struktūrose darbą užmetė aktyvistams, kurių resursai labai riboti.